January 3, 2018

Selamat Tahun Baru 2018

Assalamualaikum 

Syukur alhamdulillah diberi kesempatan untuk bertemu di tahun baru 2018 ni...Tak boleh nak kata tak percaya sebab ini la kenyataannya...Tahun 2017 telah berlalu...Tahun yang banyak menyimpan memori duka...Yang rapat dengan Kak Long pastinya nampak apa yang berlaku disekeliling Kak Long...Di sudut hati Kak Long selalu mengingatkan diri sendiri bahawa di sebalik kisah duka itu pasti ada hikmah dan kegembiraan yang akan menyusul...Kak Long kena kuat dan terus positive...Cukuplah setahun 2017 yang sungguh kacau bilau...

  
Tahun 2018 ni Kak Long nak terus fokus dengan family, kerjaya dan bisnes online Kak Long...



Kak Long punya impian yang besar sebenarnya...Cuma buat masa ni Kak Long masih belum berani nak mulakan langkah untuk terus serius di dalam bisnes...Lagipun Kak Long masih terikat dengan kerja hakiki yang sekarang nie...Banyak benda nak kena fikir kalau betul betul nak serius...Tak boleh nak main redah jer...

Alhamdulillah tahun 2018 ni Nur Qistina Farzana dah masuk Darjah 5...Ada exam besar menanti tahun ni...Nur Qaleesya Arissa pula sudah Darjah 1...Setakat 3 hari ni nampaknya semuanya okey jer...Risau hati mama dan papa ada lebih sket untuk anak yang sorang nie...Hihihihi...Kami berdua sepakat untuk register Nur Qhasrina Zahra di Tadika Ixora Ria...Tempat kakak kakak dia belajar juga nie...Hari pertama cool jer anak dara ni masuk tadika...Syukur tak ada edisi melalak dan tarik muka masam sepanjang 3 hari ni...



Kakak Nur Qistina Farzana pun banyak membantu di rumah...Syukur alhamdulillah...Permulaan yang sangat baik untuk tahun 2018 ni...Kak Long rasa bersyukur sangat...Sekarang ni cuma Nur Qaseh Amani jer yang tinggal kat rumah pengasuh...Insyaallah dah 5 tahun nanti masuk tadika ya...





Selamat Tahun Baru 2018 dari kami sekeluarga...Semoga dipermudahkan segala urusan kita sepanjang tahun ni ya...

No comments:

Port Makan Best : Restoran Bi Si Nai Kulai

Assalamualaikum  Hari ni saya nak share dengan korang semua port makan best kat Kulai... Port makan ni dah lama sebenarnya ada kat Kula...