January 1, 2017

Happy New Year

Assalamualaikum 

New year begin...Macam tak percaya dah pun berganjak ke tahun baru 2017...Sekejap jer kan masa berlalu...Pejam celik pejam celik...Insyaallah kalau dipanjangkan usia tahun nie umur dah turn 36...



This 2017 Kak Long tak der nak berazam sangat...Because past time punya azam pun still belum tercapai lagi...So kita carry foward jer la yer azam yang lepas tu...Kak Long just nak enjoy life yang ada jer...Dengan suami, dengan anak anak...

Happy New Year 2017