December 27, 2016

Bersawang Dah

Assalamualaikum

Lama betul tak update blog...Kesibukkan melanda sampaikan nak update blog pun tak sempat...Banyak sangat yang Kak Long nak share dalam blog ni...Tapi tak sempat nak update...Huhuhu...

Kak Long ni nak kena cari juga masa la...Kesian sungguh tengok blog ni bersawang...Dulu sehari sekali mesti update blog...Tapi sejak akhir akhir ni tak menyempat...Last entry bulan Oktober yang lepas...Dah 2 bulan ha bersawang...

Kena rajinkan diri semula ni...Nak kena cari juga masa untuk update blog macam dulu...So...Korang macam mana...Blog bersawang juga macam Kak Long atau aktif...