July 12, 2016

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum 

Ya ammmmpunnn...Dah 7 Syawal dah...Lum berkesempatan lagi nak ucapkan Salam Aidilfitri buat semua...Huhuhuhu...Maafkanlah Kak Long yer...

Di kesempatan yang ada nie, Kak Long ingin mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua pembaca setia blog Kak Long nie...Sama ada yang Kak Long kenal atau pun silent reader...Kak Long mohon ampun dan maaf sekiranya penulisan dan luahan rasa hati Kak Long di blog ini ada mengguris hati dan perasaan korang...

Mungkin secara langsung atau tidak langsung ada yang terasa hati...Kak Long mohon diampunkan la yer...Kak Long doakan korang semua sentiasa bahagia dan ceria di bulan Syawal nie...Jangan over sangat makan juadah raya okey...Lebih lebih lagi di musim Rumah Terbuka nie...Huhuhuhu...Elok elok jer korang dah kurus sebab sebulan berpuasa nanti baju raya pun dah tak muat nak pakai dah sebab duk melantak beria benar kat Rumah Terbuka tu...