May 26, 2016

Rezeki Berblogging

Assalamualaikum

Syukur alhamdulillah...Baru baru ni Kak Long dapat Voucher RM100 dari Zalora...Seronoknya la hai...Walaupun cuma RM100 tapi boleh la juga beli macam macam kat Zalora tu...

Semalam Kak Long ada juga usha usha website Zalora nie...Tengok makin banyak barang yang baru masuk...Gie kat Muslim Wear tengok dah berderet koleksi baju raya dan tudung raya dijual...Kak Long macam dah terbekenan something nie...So apa kata kita proceed jer then bayar guna Voucher Zalora yang Kak Long dapat tu...

Ada yang tanya macam mana Kak Long boleh dapat Voucher Zalora tu...Hihihihi...Rezeki berblogging sebenarnya...Kak Long memang suka menceceh kat dalam blog nie kan...Bagi Kak Long bercerita, meluahkan kat dalam blog nie lagi seronok kut...Bebas nak tulis apa jer pun...Dan Kak Long perhatikan kawan kawan yang berblogging sama pun baik baik belaka...

Insyaallah blog tetap di hati Kak Long...Akan selalu update di blog kesayangan nie bila Kak Long kelapangan...Ermm...Kak Long ada kerja ni...Sambil tu sambung usha apa yang menarik dalam Zalora tu...Nak redeem voucher RM100 yang Kak Long dapat...

Take care semua...Muahhhsss...




6 comments:

Nurhidayu said...

Ayu pun tak reedem lg voucher zalora ni..nak beli apa tah

Nurhidayu said...

Ayu pun tak reedem lg voucher zalora ni..nak beli apa tah

SYANI said...

Pernah gak dapat voucher zalora ni... Alhamdulillah kan.. ada rezeki sikit2 dari blogging ni.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hainom OKje said...

Tulah....rezeki Allah bagikan Lyn, kalau Allah nak bagi tu bila bila masa jer

hainom OKje said...

Tulah....rezeki Allah bagikan Lyn, kalau Allah nak bagi tu bila bila masa jer