March 8, 2016

Jam Tangan Yang Sesuai Untuk Menghadiri Temuduga

Assalamualaikum 

Pernah hadiri temuduga? Kak Long yakin semua yang dah kerja dah pernah hadiri temuduga kan...Semalam office mate Kak Long dapat offer temuduga untuk kenaikan pangkat...JAdi entry ni Kak Long tujukan khas untuk office mate Kak Long yang bernama Fauziah...Sila baca dan khatam sampai habis ya...

Untuk nampak confident apabila menghadiri temuduga, pemilihan baju, kasut dan jam tangan memainkan peranan yang sangat penting...Takkan korang nak ambil sambil lewa jer dengan penampilan imej korang kan...Kita nak dapatkan kerja tu mesti la tunjukkan kat panel temuduga good impression kan...Selain daripada tu knowledge dan skill komunikasi kita juga sangat sangat penting...

Fokus entry hari ni lebih menjurus kepada pemilihan jam tangan...Meh Kak Long share contoh contoh Jam Tangan Wanita yang sangat sesuai dipakai untuk hadir ke temuduga...

Leather Strap Watch

Haaa...Kut kut ada yang tak faham la kan...Leather Strap Watch ni adalah jam tangan yang jenis talinya kulit...


Jam tangan Michael Kors nie memang sangat segak...Pemilihan warna hitam adalah warna yang selamat dan tidak terlalu menonjol...


Jenama Triwa menampilkan koleksi jam tangan bertali kulit yang warnanya agak soft...Sangat sesuai digayakan ketika ditemuduga...


 Untuk mereka yang kurang berkemampuan tetapi ingin menampilkan imej yang berkeyakinan boleh memilih jam tangan keluaran River Island ini...

Selain itu pemilihan jam jenis Stainless Steel Strap Watch juga sesuai dipakai untuk hadir ke temuduga...

Stainless Steel Strap Watch

 Pilihan pertama Kak Long adalah jam Michael Kors nie...Memang sangat sangat menawan...


Jam tangan Casio nie walaupun harganya murah tapi memberi impak yang sangat positif kepada pemakainya...


Michael Kors juga menampilkan jam tangan bewarna silver untuk jenis Stainless Steel Strap Watch...Boleh pilih yang mana korang berkenan untuk dipakai ketika sesi temuduga...

Pilihan jam tangan wanita yang terakhir yang sesuai dipakai adalah Synthetic Strap Watch...

 Synthetic Strap Watch 

Untuk yang mengalami masalah kulit sensitif, yang tak boleh pakai jam bertali kulit boleh memilih jenis Synthetic Strap Watch seperti jam jenama Daniel Wellington...

 Pemilihan warna warna tanah sangat sesuai dipakai untuk sesi temuduga...Warna tidak terlalu menonjol dan sangat menarik untuk dipakai...


Warna pilihan ini juga warna yang selamat untuk si pemakai...

Ada banyak jenis jam yang Kak Long dah share kat sini...Jadi untuk kawan Kak Long yang bernama Fauziah tu dan juga para pembaca lain boleh la pilih jam yang sesuai untuk dipakai ketika menghadiri temuduga nanti...

Owh yer...Kalau ada yang berkenan dengan jam jam di atas...Korang boleh la sopink jam yang korang berkenan tu di ZALORA...Ada banyak lagi pilihan jam tangan wanita yang boleh dipilih di ZALORA...

No comments: