February 4, 2016

Simple Birthday Celebration Zahra & Amani

Assalamualaikum

Anak anak Kak Long yang 2 orang nie hari lahirnya bersebelahan jer...Nur Qhasrina Zahra lahir pada 12 Januari 2013 dan Nur Qaseh Amani pula lahir pada 13 Januari 2015...Bersebelahan tarikh tapi tahun yang berbeza...Tahun nie Zahra dah pun 3 tahun dan little Amani dah setahun...Sekejap jer masa berlalu...

So sempena wedding adik sepupu Kak Long di Taman Universiti last Saturday, Kak Long tempah kek ni untuk buat simple celebration untuk anak-anak syurga Kak Long nie...


 Kak Long tempah kek ni dengan harga RM139.00...Kek Red Velvet yang beratnya lebih kurang 2.4kg gitu...Kak Long tempah kat Rosza Rozali...Korang search IG dia...Memang superb arr kek yang dia buat...Tak pernah mengecewakan Kak Long sejak jadi regular client dia 3 tahun lepas...



 Lambatnyer nak potong...Kak Qaleesya dah lama tunggu ha...



 Amani memang lum pandai pegang pisau kek lagi...Jadi dia tukang perhati jer la...Hihihihi...

Pasal apa gambar nie macam nie ek...Sah sah ler edit kan...Hahahaha...

Kek tu habis di situ juga ya...Memang tak dapat bawak balik...Syukur alhamdulillah...Ramai yang dapat makan kek tu...Anak anak syurga pun happy sebab dapat celebrate ramai ramai kan...

Mama dan Papa doakan Nur Qhasrina Zahra dan Nur Qaseh Amani menjadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat...Semoga ALLAH SWT melindungi anak anak syurga mama dan papa...

Amiin

4 comments:

Kak Nieyl said...

happy belatd birthday...:)
comel kek frozen tu...

Lynn Hamzah said...

Kak Nieyl : tq...hihihi...kek tu kita pun suka...memang comey

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

lieyalatif said...

kek yg cantik kak...seronok besdey girls dpt potong kek lawo...