January 7, 2016

Barang Baru 2 : Doraemon Poket

Assalamualaikum 

Meh korang yang suka sopink online tu...Ni ada barang barang baru yang Kak Long jual dari Doraemon Poket...





Tricycle nie Kak Long jual RM275.00...Harga dah termasuk postage...


Play Tent ni luas...Budak budak comfirm suka main kat dalam khemah comey nie...Harga Kak Long offer RM65.00...


Didatangkan dalam 2 warna...Pink dan Biru...


 Baby Playgym with Ball ni Kak Long jual RM170.00...Bola siap ada lebih kuran 30 biji dalam ni...



Yang ni sesuai untuk baby...Boleh golek golek sambil tengok mainan kat atas tu...RM150.00...

 Mama Bag ni RM75.00...Ada banyak pilihan warna lain...





Beg ni pun comey belaka...RM80.00 untuk satu set...

Kalau nak order meh wassap Kak Long yer...

0137660226

3 comments:

lieyalatif said...

FUH TERBAIK LA AKAK...NI betul menyahut seruan ahmad maslan nie heheeheh...

moga bertambah sukses bisnes akak yeak...amin

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : hahahaha...akak memang minat bisnes nie...tapi lum diberi peluang untuk buat full time...