November 24, 2015

Assalamualaikum

Assalamualaikum


Lama sungguh tak bersiaran kan...Dah hampir sebulan lebih tak ada entry di blog nie...Apa la nak jadi kan...Hihihihi...Maaflah pembaca setia blog Kak Long nie...Sejak aktif bisnes online nie, Kak Long memang jarang up entry kat blog...Sejujurnya memang rindu nak berblogging...Korang doakan la Kak Long aktif semula berblogging ya...

Insyaallah Kak Long akan kembali konsisten berblogging selepas nie...Sayang rasanya mengabaikan blog kesayangan Kak Long nie...Insyaallah entry akan terus menyusul dari masa ke semasa...Doakan Kak Long yer...

Pembaca setia dan rakan rakan blogger sila jangan serik datang bertamu dan meninggalkan jejak di blog Kak Long...Insyaallah Kak Long akan jejak satu persatu nanti...

Take care semua...Kak Long sayang semua...Muaahhss...

4 comments:

Kakzakie said...

Wa'alaikumussalam Lynn..

Teringat kisah zaman baginda rasulullah bagaimana Bilal bin Rabah terasa amat rugi kerana setiap kali berjumpa baginda belum sempat memberi salam baginda rasulullah dah beri dulu. Bayangkan kalau baginda pun berebut mahu memberi salam dulu mengapa tidak kita.

SYANI said...

Amboi sibuk bisnes online ye... Semoga bisnes Lynn terus sukses..

Lynn Hamzah said...

Kak Zakie : tq kak sudi jejak entry lynn yang tak seberapa nie...

Lynn Hamzah said...

SYANI : haah...nanti lynn update produk kat sini yer...mana tahu korang nak beli...