October 20, 2015

Main Buih di Hutan Bandar MPJBT Mutiara Rini

Assalamualaikum 

Seriously ini entry tertunggak...Sangat lama tertunggak hingga Kak Long pun dah lupa bila masanya kitorang pergi main buih kat Hutan Bandar MPJBT Mutiara Rini ni...Hahahahaha...Maafkan Kak Long yer...Kak Long akui sejak beranak 4 nie makin parah pelupanya Kak Long...

Sebenarnya dah lama sangat tak jejak kaki kat Hutan Bandar MPJBT Mutiara Rini...Dulu time anak sorang kitorang memang rajin jogging dan senamrobik kat sini,,,Nanti Mr Hubby gie jogging dulu...Sambil tu Kak Long dan Nur Qistina Farzana amek angin dulu...Mr Hubby dah settle jogging 2 pusingan baru Kak Long plak jogging...Tu time anak sorang ler...

Bila dah ada 4 gegurl nie, memang masa nak jogging dan senamrobik nie terbatas...Jadi bila anak anak syurga ajak gie Hutan Bandar MPJBT Mutiara Rini, mama dan papa ikutkan jer la...Actually bawak diorang gie sini sebab nak main buih...Bukan mandi buih okey...Hihihihi...







Memang syok main buih nie...Ni anak anak syurga dah sibuk mengajak gie main buih lagi...Tapi sekarang nie dah jerebu balik...Tak dapat ler nak bawak diorang outing gini lagi...Tunggu dah okey sket nanti...

3 comments:

Mrs Little Voice said...

teringin nak main buih belon besar tu..hehehe

Lynn Hamzah said...

Mrs Little Voice : hihihihi...kan...best tau...x mahal pun caj diorang...

Nafira usof said...

teringin sangat nak try main buih nih jugak.. hehehe