July 2, 2015

Promo Julai 2015

Assalamualaikum

Lama tak up pasal Shaklee dalam blog nie kan...Syukur alhamdulillah rezeki saya dengan Shaklee masih ada...Masih ada sales setiap bulan...Syukur alhamdulillah...

Meh saya update promosi dari Shaklee untuk bulan Julai nie yer...

B Complex - Buy 4 at 3

Maksudnya seperti bayar untuk 3 botol tapi korang dapat 4 botol ataupun dengan bahasa yang lebih simple beli 3 percuma 1...Hihihihi...Harga sebotol B Compex ni hanya RM56.00...Ada 120 biji dan pengambilan hanya sebiji sehari...Boleh tahan 4 bulan nie...Kos untuk sebulan cuma RM14.00 sahaja...


Vita Lea For Children - Buy 4 at 3


Pun sama promosinya macam B Complex tadi...Vita Lea for Children best sangat tau...Rasa anggur...Anak anak saya memang suka Vita Lea nie...Boleh kunyah begitu sahaja...Yummmyyy...Harga sebotol Vita Lea for Children nie RM117.00...Ada 60 biji...

 Vivix - Buy 7 at 6

Vivix ni promosinya beli 7 botol dengan harga 6 botol...Seperti beli 6 percuma 1...Harga sebotol Vivix adalah RM503.50...Terasa mahal kan...Tapi khasiat Vivix ni memang banyak...Disarankan pengambilan satu sudu kecil setiap hari dan sebotol Vivix nie boleh bertahan selama 1 bulan...


Kalau ada di antara korang yang nak beli supplement Shaklee, boleh hubungi saya Lynn Huraiza di talian 0137660226 untuk tempahan/pertanyaan lanjut...Boleh juga dapatkan Shaklee dengan harga yang lebih murah dengan menjadi ahli Shaklee...Untuk menjadi ahli Shaklee yang sah pun boleh hubungi saya juga di talian yang sama...


Lynn Huraiza
0137660226
SID : 914534

3 comments:

Kakzakie said...

Kiranya promosi sempena ramadhan ye Lynn
Bagus Lynn tunjuk harga sebab ramai yg tak tunjuk.

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : hihihihi...promosi ni setiap bulan memang ada dari Shaklee kak zakie...cuma item yang berlainan jer...Lynn percaya rezeki dari ALLAH SWT...jadi better kita paparkan harga sebenar...bagi orang kat luar sana clear...

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/