July 5, 2015

Iftar Geng Zaman Sekolah SMPW

Assalamualaikum 

Semalam kawan-kawan sekolah SMPW dulu berbuka ramai ramai kat Bangi Golf Club sana...Disebabkan saya baru jer dapat tahu dalam minggu lepas, maka tak dapat la nak joint...Diorang nie rajin betul buat program...Tapi setiap kali event saya tak berpeluang nak joint...Ada sekali tu saya dah bayar pun...Tapi tak der rezeki juga nak joint...Sedih...Salah satu sebab tak dapat nak joint tu sebab jauh kut...Al maklumlah saya duk kat JB...Diorang plak majoriti kat KL sana...Takkan la disebabkan saya sorang program nak ubah kat JB kut...Hahahahaha...

Tak per la...Insyaallah ada rezeki boleh la saya joint untuk program yang akan datang...Diorang ada up gambar gambar posing time Iftar semalam...Meh share kat blog nie supaya senang nanti nak godek godek balik bila dah tua nanti...Hihihi...Boleh tunjuk kat anak cucu juga...


 Muka masing masing tak berubah...Makin ayu terutama sekali Faie...


Gambar yang Faie upload nie complete semua yang hadir...

Time zaman sekolah kat SMPW dulu saya cuma stay 2 tahun jer...Dari form 1 ke form 2...Then form 3 sambung belajar kat Rawang sebab family duk pindah Rawang...Sebenarnya boleh jer kalau saya nak stay kat SMPW tu sampai habis form 3...Sebabnya time 2 tahun kat sekolah tu, saya stay kat hostel...Amek aliran agama...Ada belajar Bahasa Arab gitu...Tapi saya nie degil...Duk minta juga ayah pindahkan sekolah...Sebabnya saya rasa macam tak boleh nak bawa subjek Bahasa Arab tu...

Kawan kawan kat SMPW dulu memang best...Sampai sekarang nie diorang tak lupa kat saya...Rasa seronok sangat bila Zamshila @ Shishi minta no hp nak add dalam group wassap "Students Kesayangan Mekyam"...Berbunga bunga rasa bila kawan kawan dok ingat juga kat kita...Cuma masa singkat sangat hari tu bila diorang cakap pasal Iftar nie...

Insyaallah next program diorang nak buat reunion...Harap harapnya dapat la joint yer...

Meh share sket gambar time sekolah sekolah dulu...

 Disebabkan dah lama benar tinggalkan zaman sekolah...Saya hanya ingat sebahagian jer kawan kawan kat dalam gambar nie...

Haaa...Majoriti dalam nie saya kenal...Hihihi...Antara best friend time sekolah dulu...

Rindunya zaman sekolah...Tak yah nak fikir apa pun...Hihihihi...

3 comments:

lia ummiirfan said...

wahh.. macam reunion gitu.. hihi..

Lynn Hamzah said...

lia ummiirfan : haah...dah mcm reunion dah...rugi tak dapat joint...

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/