May 11, 2015

Happy 32nd Birthday Fauziah Ahmad

Assalamualaikum

Haaaaa...Amek...Siap nama penuh ku tepek jadi title entry hari nie...Program ni program last minute...Semalam baru decide nak tempah kek...Mujur ler adik yang baik hati tu sudi nak buatkan kek nie untuk surprise nie...Hihihihi...Ku panggil surprise poyo poyo sebab nyaris orang yang nak diraikan ternampak kek nie...Hahahah...


Selalunya kitorang akan plan celebrate kat mana mana...Tapi minggu nie sibuk...Dah tu anakku exam...Jadi ada hari yang puasa...Maka tempah kek la yang paling sesuai rasanya...Anak-anak Fauziah Ahmad @ Gee ni pun leh rasa nanti bila balik rumah...Betul tak...

Sorry yer Gee, x dapat nak sambut meriah meriah sangat...Insyaallah ada masa nanti kita gie makan makan yer...

Selamat Hari Lahir Yang Ke32...Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia...Semoga bahagia bersama keluarga tersayang...

5 comments:

lieyalatif said...

sape gee ni kak.... bertuah dpt kek sebijik hah...kek cantik plak tu....selamat hari lahir gee...moga dimurahkan rezeki dan sihat selalu....

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : gee nie office mate akak...satu cawangan dengan akak...dia la teman gaduh...dia la teman ketawa...dia juga la teman kutuk...kuikuikui...

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah besnye ada kawan wat saprais masa besday kita..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI