January 12, 2015

Selamat Hari Lahir Nur Qhasrina Zahra

Assalamualaikum 

Hari nie 12 Januari 2015 merupakan hari lahir yang ke2 anak ketiga saya dan Mr Hubby...Macam tak percaya jer Nur Qhasrina Zahra dah berusia 2 tahun hari nie...Dan tinggal beberapa hari jer lagi Nur Qhasrina Zahra akan jadi kakak pula bila adiknya lahir...Cepat sungguh masa berlalu kan...

Harapan saya sebagai mama dah tentu la nak yang terbaik untuk setiap anak...Nur Qhasrina Zahra saya perhatikan seorang anak yang lembut...Tapi bila dia mengaruk memang boleh stress mama dan papa dia...Hikhikhik...Nur Qhasrina Zahra juga seorang anak yang pandai mengalah...Ini mungkin disebabkan kakaknya Nur Qaleesya Arissa yang bam bam tu selalu sangat membuli dia...Jadi dia dah terbiasa mengalah...

Nur Qhasrina Zahra anak yang bertuah sebab selalu dapat perhatian daripada kedua-dua orang kakaknya...Bila dia menangis dibuli Nur Qaleesya Arissa, dah pasti Nur Qistina Farzana akan mententeramkan dia...Dan bila kala dia diusik kanak-kanak lain di mana-mana sudah pasti Nur Qaleesya Arissa berlagak seperti bonzer back up adiknya...Keletah anak-anak memang sangat-sangat menghiburkan...Mereka la racun dan mereka la juga penawar...

Nur Qhasrina Zahra Tersayang


Mama dan papa doakan Nur Qhasrina Zahra dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...Semoga anak mama dan papa nie diberkati hidupnya oleh ALLAH SWT...Semoga Nur Qhasrina Zahra menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat...Menjadi adik dan kakak yang baik...

Selamat Hari Lahir Sayang

14 comments:

safurara said...

happy belated buffday syg~ jd anak yg solehah ye.

Lynn Hamzah said...

safurara : tq dear...

Falsya said...

Syomelnye iye..happy birthday!!..;)

Lynn Hamzah said...

Falsya : hihihi...tq tq...

Kakzakie said...

Dari auntie juga happy birthday sayang..

Nieyl said...

Happy birthday dear...
semoga menjadi anak yang solehah..
dunia dan akhirat..Amin....

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : thanx a lot kak...

Lynn Hamzah said...

Nieyl : insyaallah...amin...

eMMe said...

oh! Hepi besday sayang... moga jadi anak yg comel,manja dan kesayangan mama papa serta kakak abg, jadi bakal kakak yg baik n sayang serta jaga bakal adik nnt yea!

Lynn, berdebar tak tunggu hari ni? camner la perasaan tu yea? Me harap dpt bersalin normal kali ni doa2 kite sesame...

Najib Ariyan said...

Happy Besday juga dari Uncle jauh ni yer... semakin comel dia... mesti dia tak banyak ragam kan?

nuyui a.k.a miss YUI said...

Slmt hari lahir syg...

nur hifzan said...

Semoga menjadi anak yang solehah sayang!

Myra Jay said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat adik comel Nur Qhasrina Zahra, semoga membesar sebagai anak solehah ye ;)

::EIDA:: said...

pinjam spekkkkkkkkkkkk ~