December 4, 2014

Yassin dan Tahlil

Assalamualaikum 

Syukur alhamdulillah, Kak Yong dan staff di pejabat Kak Yong baru jer selesai buat Yassin dan Tahlil untuk arwah adik Kak Yong...Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang terlibat dan pengurusan Surau LPP Johor...

Sebenarnya Kak Yong nie menumpang majlis jer...Kebetulan ada sorang sahabat kat office tu buat nazar...Jadi bila dah alang-alang baca Yassin tu Kak Yong tanya pengurusan Surau LPP Johor boleh ker disekalikan dengan Tahlil...Diorang cakap boleh...Jadi proceed ler laksanakan Yassin dan Tahlil pagi nie...

Dalam keadaan hujan lebat membasahi bumi, majlis berjalan lancar...Syukur alhamdulillah...Semoga roh arwah adik Kak Yong dicucuri rahmat dan tenang di sana...Semoga diampunkan segala dosa dosanya yang terdahulu...


 Sebahagian rakan pejabat yang menghadiri program pagi nie...Terima kasih semua...

Jamuan pagi nie di pack jer...Masing masing makan kat tempat masing masing...

Syukur alhamdulillah...

11 comments:

Ipah Kholipah said...

amiiiin ..

Lynn Hamzah said...

Ipah Kholipah : terima kasih...

lieyalatif said...

alhamdulillah...moga arwah adik akak ditempatkan di kalangan org2 yg beriman...

seronok tempta akak ade majlis2 mcm nie...kat kkm ni takde la kak....tapi kalo bulan puase tu ade laa tadarus2 semua tu...

Kakzakie said...

Semoga doa yang dititipkan diterima Allah. Begitu juga mereka yang mendoakan moga dilimpahi rahmat selalu.

Falsya said...

alhamdulillah..al-fatihah buat arwah adik kak yong..

Ujie said...

inilah tanda kasih abadi..kiriman doa.

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : syukur alhamdulillah...kat tempat kerja akak selalu buat program macam nie...

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : insyaallah kak...tq...

Lynn Hamzah said...

Flasya : tq dik...al fatihah...

Lynn Hamzah said...

Ujie : tq ujie...

Nafira usof said...

Alhamdulillah.. moga amalan tu sampai pada arwah.. insyaAllah.