December 23, 2014

Hectic Day

Assalamualaikum 

Terhutang post lagi dengan reader blog kesayangan saya nie...Hihihihi...Sorry ler banyak banyak...Makin dah nak hujung tahun nie...Makin banyak pula kerja-kerja kat pejabat nie...Ahad baru nie saya sibuk menguruskan minit mesyuarat dan semalam pula aktiviti di pejabat sangat-sangat pack...


Saya pula kalau dah sibuk dengan kerja-kerja di pejabat nie memang tak kan sempat langsung nak buat entry mahupun gie blogwalking kat blog kawan-kawan semua...Memang akan fokus sepenuhnya dengan kerja-kerja pejabat...

Tapi dalam sibuk tu...Saya tetap kena kuar juga masa lunch hour...Kalau tak kuar rasa macam terkongkong sangat fikiran saya nie...Hihihihi...Dalam masa 1 jam tu la yang saya ada untuk chill sekejap...Kalau tak makan yang heavy...Saya ajak office mate gie makan yang simple simple macam Yong Tau Fu ke...Borak-borak, gelak-gelak...Kasi relax sket minda tu...

Insyaallah...Akan balas jejak kawan-kawan blogger semua yer...Terima kasih buat korang yang rajin jenguk blog nie...Keep in touch yer...

Yang nak order Shaklee leh contact saya yer...

6 comments:

Falsya said...

Xpe kak lynn..skow2 okayh..kami akan menunggu..ececeh..heheh..

Falsya skang nie relax lg..masuk next year dh start bizi dh..

Kakzakie said...

Hujung bulan dah hujung tahun biasanya memang agak sibuk kan.

Kakak pulak kalau rehat malasnya Lynn nak keluar pejabat. Kakak masak dlm bilik kakak tau. Lauk-pauk bawa dari rumah panaskan aje. Nasiblah siapa yg masuk bilik kakak tengahari bau air freshner + hidangan tengahari hihi...

Lynn Hamzah said...

Falsya : hihihihi...memang busy sokmo la hujung tahun nie...

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : wahhh...siap masak dalam bilik tu...salute sungguh kat akak nie...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Saja singgah tengahari di blog nie...

Lynn Hamzah said...

Izni Hafiz : terima kasih sudi singgah...