December 28, 2014

Craving Semua Ni

Assalamualaikum 

Huwarghhhh...Makin nak bersalin makin macam macam yang diinginkan...Hihihihi...Biasa ler ibu mengandung...Hari tu kepingin sangat nak merasa Puding Raja...Korang tahu tak Puding Raja tu macam mana? 


Ni haaaa rupanya Puding Raja tu...Orang Pahang memang terror buat Puding Raja nie...Jadi saya sekarang nie mengharap belas ihsan wife member office buatkan Puding Raja nie...Masih lum dapat merasa hingga la hari nie...Insyaallah ada rezeki saya dan baby dalam perut nie nak merasa Puding Raja sebelum bersalin...Insyaallah...

Dah tu kepingin juga nak makan kuih nie...Kuih Badak Berendam...


Ehhhh...Tiba tiba badak nie plak yang muncul...Hahahahaha...


Kalau boleh nak minta mak mertua buatkan...Sedap yang mak buatkan daripada buat sendiri...Hihihihi...

Dah tu kepingin sangat nak makan Sambal Telur...Yang nie dah tentulah yang ibu buatkan...


Ya ALLAH...Teringin sungguh...Semuanya memang nak orang buatkan...Tak mau buat sendiri...Boleh gitew...Hahahahaha...

Comfirm kena makan Set Kurus Shaklee bila dah bersalin nanti...Hihihihi...Mana taknya asyik nak melantak jer time mengandung nie...

Nak order Shaklee? Meh hubungi saya...Pengedar Shaklee Anda di Kawasan Johor Bahru...

LYNN HURAIZA 0137660226

4 comments:

Falsya said...

Puding diraja tuh mmg sedap kak lynn..tp nak carik kemain ssh..semoga kak lynn dpt makan semua yg kak lynn teringin..;)

lia said...

rare nyer tgk kuih puding raja tu... semoga dpt d penuhi yer ngidam tu ;)

Lynn Hamzah said...

Falsya : hahahaha...memang susah nak dpt pun...ini pun nak minta tolong kawan buatkan...

Lynn Hamzah said...

lia : memang rare lia...tq...insyaallah dapat...