December 8, 2014

Candy Buffet @ Bella & Zach Wedding

Assalamualaikum 

Walaupun kini aktif dengan Shaklee, Kak Yong tak pernah sekali lupa dan abaikan job yang satu lagi nie...Sebab job yang nie lagi awal dari Shaklee dan Kak Yong tetap teruskan walaupun tengah sarat-sarat mengandung...

Job nie Kak Yong dapat dah berbulan lamanya...Jadi tengah sarat pun Kak Yong tetap layankan...Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari...Wedding diorang kat Parit Betak, Benut okey...Satu jam lebih perjalanan dari rumah Kak Yong...Kata wedding planner Bella & Zach, pengantin punya tema Oren dan Cream...Kak Yong terus decide nak add on warna merah supaya timbul ceria sket kat Candy Buffet tu nanti...

Bajet pun tak banyak sebab wedding planner diorang duk include sekali bajet transportation kuluhum dalam bajet Candy Buffet...Erm, tak per la...Kita ikut jer apa yang diorang minta...Syukur alhamdullilah Kak Yong berjaya set up Candy Buffet jam 12.20 tengahari...Pengantin memang minta set up kul 1.00 tengahari gitu...Tapi bila Kak Yong letak jer chocolate fondue tu, terus ler orang ramai berpusu-pusu beratur nak dapatkan Marshmallow dicecah Chocolate tu...

Meja pun wedding planner bagi besar...Nampak macam sket benor candy yang Kak Yong sediakan...Tapi hakikatnya dah berlebihan juga candy candy yang ada tu kalau diikutkan pada bajet...Tak per...Kita lebihkan sket...Mana tahu rezeki lain nanti ALLAH SWT bagi kat kita...

 





 Mujur ada yang jaga Candy Buffet nie...Jadi tak ler chocolate fondue tu membazir...Kalau budak-budak yang amek biasanya alas meja dah comfirm ler jadi tak semenggah...Dah tu chocolate fondue tu cepat habis...

 Anak syurgaku Nur Qaleesya Arissa memang pantang tengok Chocolate...

Tengok tu...Yang beratur bukan kanak-kanak jer...Orang dewasa pun duk beratur sama yer...

Syukur alhamdulillah, wedding planner dan pengantin berpuas hati dengan Candy Buffet nie...

Untuk tempahan boleh hubungi 

Lynn Huraiza 
0137660226 

14 comments:

Emy Omar said...

Suka dengan susun atur candy buffet ni sweet je,semoga terus success

Lynn Hamzah said...

Emy Omar : tq so much emy...

Kakzakie said...

Masih kuat lagi bagus bergerak sana-sini Lynn. Baby pun cergas sama:)

Sekarang dan trend candy buffet kalau ada majlis keraian tak kiralah kahwin ke apa..

Cantik Lynn buat:)

Falsya said...

Bestnye candy buffet..kalau falsya nmpk mmg falsya org pertama yg pegi..heheh

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : syukur alhamdulillah kak...masih boleh bergerak aktif...

Lynn Hamzah said...

Falsya : hihihihi...mesti penggemar candy nie...

AMIIZAA said...

lin sgt mengoda jiwa:)

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki lyn.. moga terus sukses ye.. candy bufet ni sememangnya jd tumpuan org..esspeicially kanak2

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

santekkkk candy buffet ayer tangan lynn..^_^

Lynn Hamzah said...

AMIIZAA : hahahaha...biasa biasa jer...

Lynn Hamzah said...

LYAfrina : memang betul LYA...budak budak memang suka candy buffet nie...

Lynn Hamzah said...

Lily : tima kaseh...tima kaseh...

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wahh nampak sedapnyaa semuaa..siap cacak2 lagi..mesti tak lama dah habis kan..haih si chocolate fountain tuu..geramm..hihihi

Cikna said...

uishhh, terliur plak kita.....*_^