November 11, 2014

Rasa Bersyukur Sangat

Assalamualaikum 

Ni gambar MIL Kak Yong...Syukur alhamdulillah sangat-sangat...ALLAH SWT makbulkan doa Kak Yong dan Mr Hubby...Baru-baru nie kan Kak Yong ada share kat sini yang MIL Kak Yong kena semula sakit lutut dan sendi...Sampaikan kena berpapah-papah berjalan...Nak solat pun kena solat duduk...Tak boleh nak solat macam biasa...

Dah ler kena time nak datang JB hujung bulan lepas...Mujur la bila dah sampai kat JB Kak Yong suruh MIL Kak Yong makan Set Sendi SHAKLEE...Beransur sket sakitnya...Dan dapat la juga MIL Kak Yong nak berjalan-jalan time kat JB dua hari tu...Tapi bila bailk ke Negeri 9 semula, MIL Kak Yong duk try supplement lain...Ubat cina pun MIL ada try juga...Nampaknya tak serasi...Asal kitorang call dia cakap sakit lagi lutut dan sendi dia...

Kak Yong dan Mr Hubby terus ler order Set Sendi SHAKLEE nie...Terus pos dan suruh dia makan ikut aturan...Tak sampai seminggu pun pos...Nie pagi tadi Mr Hubby call tanya keadaan lutut dan sendi MIL...Syukur alhamdulillah...Berkat doa dan pemakanan yang konsisten, sakit tu beransur pulih...MIL sendiri mengaku dia memang serasi dengan SHAKLEE...

Kak Yong dah senyum sampai ke telinga...Rasa seronok sangat...Biar la duit habis beratus tapi MIL dah beransur sihat...Bila dia sihat, kita yang jauh nie pun senang hati kan...Syukur sangat-sangat...

10 comments:

Falsya said...

alhamdulillah..mil kak yong dh okayh..nnt falsya pun nak cube bg ke abah ngan mak la..mana tau serasi jugak ke kan...;)

Lynn Hamzah said...

Falsya : syukur sangat-sangat...kita usaha...ALLAH SWT yang menentukan...

Kakzakie said...

Bila dah jumpa yg serasi dan terbukti teruskanlah Lynn.. moga mak terus sihat..

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : Betul tu kak...Mak sendiri mengaku dia serasi dengan SHAKLEE...Tak mau dah tukar tukar lagi supplement...

lia said...

Alhmdlh da makin sembuh...

AMIIZAA said...

alhamdullilah......dah sihat mil lyn...

Bunda a.k.a KN said...

Alhamdulillah Mil dah beransur sembuh...
Salam dari Bunda..........

Lynn Hamzah said...

Lia : syukur alhamdulillah

Lynn Hamzah said...

AMIIZAA : betul tu kak...rasa bersyukur sangat...

Lynn Hamzah said...

Bunda a.k.a KN : salam juga...syukur sangat sangat...