November 20, 2014

Ibu

Assalamualaikum

Syukur alhamdulillah...Hari ni genap usia ibu Kak Yong 59 tahun...Tahun terakhir sebelum mencecah 6 series tahun hadapan...Ibu merupakan insan yang berdiri tegak di belakang Kak Yong ketika Kak Yong memerlukannya...Walaupun Kak Yong jauh di selatan, ibu Kak Yong tetap dekat di hati...Apa apa mesti nak share dengan ibu Kak Yong...Baik cerita suka apatah lagi duka...

 Ni pagi pagi lagi Kak Yong dah contact ibu Kak Yong...Ucap selamat hari lahir dan kitorang berborak macam biasa...Biasanya selang 2 atau 3 hari Kak Yong memang akan contact ibu...Walaupun kitorang ada group wassap tapi tetap juga nak call...Nak tanya khabar...Rasa tak sah bila tak dengar suara ibu...Hihihihi...

 Ibu dan ayah kesayangan Kak Yong...

Syukur alhamdulillah, ibu Kak Yong juga pengguna tegar SHAKLEE...Dah tentu la anak kesayangan yang akan supply supplement untuk ibu kesayangan kan...Jadi sempena hari lahir yang ke 59 nie, Kak Yong berhasrat nak belikan Set Kesihatan Wanita SHAKLEE sebagai hadiah hari lahir...

Ibu Kak Yong juga merupakan orang kuat yang selalu bagi nasihat dan dorongan untuk Kak Yong terus mengejar impian...Malah ibu banyak mengajar Kak Yong erti kesabaran dan yang paling penting erti kasih sayang...Kak Yong rasa bersyukur sangat sebab mempunyai ibu yang sangat-sangat memahami...Waaaaaa...Rasa nak balik Rawang jer nie...Nak peluk cium ibu kesayangan Kak Yong nie...

Ibu, Selamat Hari Lahir Yang Ke 59...Along doakan ibu sentiasa dirahmati ALLAH SWT dan dikurniakan tubuh badan yang sihat...Semoga ibu dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...Terima kasih kerana menjadi ibu yang hebat untuk kami semua...

8 comments:

lieyalatif said...

alhamdulillah.... bertambah lagi usia mak akak...sihat dan still ceria lagi nampaknye tu ...bahagia disamping anak menantu....

selamat hari lahir makcik...moga terus sihat dan dimurahkan rezeki....

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : syukur alhamdulillah...terima kasih lieya...

Kakzakie said...

Dari kakak juga selamat ulangtahun buat mak Lynn... moga mak terus diberi kesihatan terbaik bahagia bersama keluarga.. dipermudahkan utk beribadah..

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : terima kasih kak...

Salina@IbuAqil said...

Selamat hari lahir buat emak sis..
Semoga dirahmati diberkati usianya..
Aamiin!!! ;)

Lynn Hamzah said...

Salina@IbuAqil : tq so much yer...

AMIIZAA said...

happy birthday buat ibu lyn...moga dipanjangkan usia dikurniakan kesihatan yg baik:) amin

Aisya A. said...

Alhamdulillah, selamat hari lahir buat ibu akak. semoga dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa berbahagia disamping keluarga tersayang. :)