November 19, 2014

DETOX Untuk Ibu Mengandung Macam Kak Yong

Time mengandung nie Kak Yong memang stop ler makan Lecithin dan Alfalfa...Tak kan ler Kak Yong nak proceed juga supplement untuk kurus time mengandung kan...Tapi Kak Yong nie ada masalah untuk membuang...Time tak mengandung dulu bila makan jer Lecithin dan Alfalfa memang comfirm ler tiap tiap pagi tak der masalah nak membuang...

Baru baru nie Kak Yong tengok ada banyak sangat blogger sebut tentang Air DETOX...


Kak Yong nak juga mencuba tapi bukan ler time mengandung nie...Insyaallah lepas bersalin nanti boleh ler Kak Yong cuba buat air ni nanti...

Buat masa nie untuk melawaskan sistem perhadaman, Kak Yong prefer menggunakan OSTEMATRIX...Banyak kegunaan OSTEMATRIX ni selain membekalkan kalsium untuk tulang...Kak Yong memang pengguna tegar OSTEMATRIX nie...Setiap malam sebelum tidur Kak Yong akan makan 4 biji OSTEMATRIX nie...Bukan sekadar untuk melawaskan sistem penghadaman, badan pun rasa lebih segar bila bangun tidur...

Kalau tak dulu memang rasa malas jer nak bangun tidur...Tapi nie Kak Yong makin cergas bangun tidur setiap jam 4.30 pagi...Berpeluang juga buat Solat Tahajud...Rasa bersyukur sangat...Bukan sajer senang nak membuang, badan pun cergas, keperluan kalsium dalam badan pun mencukupi...Insyaallah...


 Korang yang ada masalah sistem penghadaman, yang susah sangat nak membuang tu...Kak Yong cadangkan korang dapatkan OSTEMATRIX nie...Harga pun tak mahal mana...Cuma RM61.00 dengan kuantiti 120 biji...Memang mampu milik ler...Hihihihi...

Untuk tempahan dan pertanyaan lanjut hubungi 

LYNN HURAIZA 0137660226 

Sihat dan Ceria, Hargai Kehidupan Anda

12 comments:

Nana said...

salam kenal...
kunjungan balas... (",)

air detox tu macam bess je tgok...

Lynn Hamzah said...

Nana : hihihi...try la buat Nana...kalau tak buat air detox tu...boleh jer beli ostematrix shaklee nie...

Maria Firdz said...

Tak pernh lagi cuba detox natural ni...

Lynn Hamzah said...

Maria Firdz : Kalau x preggy boleh la cuba...Diorang ramai yang cakap best...

EzanIdris said...

air detox memang best sangat minum. rasa fresh je

::EIDA:: said...

ida buat air detox hari hari. sedappppppp

Falsya said...

Falsya cita2 xkesampaian lagik nak wat air detox nie..tunggu somi balik dr kursus baru nak gie beli buah2..hehe

Lynn Hamzah said...

EzanIdris : wow...tak sabar nak mencuba...

Lynn Hamzah said...

EIDA : rajinnya eida...bagus bagus...

Lynn Hamzah said...

Falsya : owh yer ker...nanti en suami dah balik boleh la gie beli yer...

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wahh info yang sangat berguna..pregnant pon boleh berdetox bagai kan..bagus untuk kesihatan!Thanks Lynn

hainom OKje said...

Ohhhh kak Yong mengandung rupanya.....
Makanlah apa yg dirasakan baik untuk Kak Yong dan baby....moga semuanya ok yer