October 30, 2014

Sakit Lutut & Sendi

Assalamualaikum 

Baru-baru nie MIL Kak Yong datang ke Johor Bahru...Hari yang diorang semua nak datang ke JB tu, sempat plak adik ipar Kak Yong bawa MIL ke klinik di Kuala Klawang...Rupanya MIL Kak Yong sakit lutut...Dulu MIL Kak Yong pernah sakit lutut...Then kitorang laki bini supply Advance Joint Health Tablet Shaklee untuk MIL Kak Yong...Syukur alhamdulillah sakit tu makin hari makin berkurangan...

Jadi bila dah berkurangan tu...MIL pun dah tak makan la AJHT tu...Then digantikan plak dengan supplement lain...Kak Yong pun tak ler cakap lebih-lebih kan...Jadi bila MIL sampai jer kat rumah hari tu...MIL pun mengadu yang ubat klinik tu macam tak jalan...Kesian tengok MIL berjalan hari tu...Kak Yong terus suruh makan AJHT...Tak mau la tangguh-tangguh lagi...

Kata FIL Kak Yong, waktu nak gie klinik siap berpapah...Huhuhuhu...Sedihnya tengok keadaan MIL Kak Yong macam gitu...Syukur alhamdulillah...Sepanjang 2 hari MIL kat rumah Kak Yong hari tu, Kak Yong suruh makan AJHT tu setiap hari...2 biji setiap hari dan akhirnya sakit lutut tu berkurangan...Kak Yong pun dah cakap dengan Mr Hubby...Kena supply semula AJHT nie untuk MIL...

Kak Yong memang recommend sangat korang semua yang ada parents sakit lutut nie untuk supply AJHT nie untuk parents korang...AJHT ni memang terbukti bagus untuk mereka yang sakit lutut nie...Dan kalau boleh korang semua belikan la satu set supplement untuk parents yang alami sakit lutut nie...Set nie bukan hanya untuk sakit lutut jer...Tapi juga untuk sendi dan sakit belakang...Memang terbukti keberkesanannya...

Dulu ibu Kak Yong pernah juga alami sakit lutut nie...Syukur alhamdulillah dengan pemakanan supplement dari Set Sendi Shaklee yang disiplin, sekarang nie ibu Kak Yong dah boleh solat berdiri...Rasa bersyukur sangat sebab Kak Yong dapat membantu ibu Kak Yong untuk jalani hidup dengan lebih sihat...

Jadi korang kat luar sana nak tunggu apa lagi? Jom cepat order Set Sendi Shaklee dengan Kak Yong...Bagi kat parents korang...Jangan duk ralit online shopping yang bukan-bukan...Spend duit sket untuk insan-insan yang kita sayangi...Bila diorang sihat kita pun senang hati kan...



6 comments:

NM03 said...

ha.... saya sejak banak ni dah kerap sakit lutut... kalsium dah takde... hehehe... boleh la coba

Lynn Hamzah said...

NM03 : haaaa...memang harus cuba...

Kakzakie said...

Betullah Lynn kalau dah terbukti baik kenapa tidak mencubanya.. kesihatan tak boleh dibeli, sebelum semakin teruk baik atasi.

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : serius kak...set sendi shaklee nie memang dah terbukti keberkesanannya...sebab tu saya buat entry nie...supaya ramai orang di luar sana tahu tentang kebaikan product nie...

Falsya said...

okayh..boleh diusulkan nie kat parents falsya kak yong..

Lynn Hamzah said...

Falsya : yer...sangat bagus untuk ibu bapa kita...