October 16, 2014

Popular Sangat

Assalamualaikum

Hahahahahaha...Mula-mula nak gelak dulu...Sebenarnya Kak Yong nie agak ketinggalan dalam part design design blog nie...Untuk pengetahuan semua...Blog Kak Yong nie Kak Yong buat sendiri...Tak der upah saper saper pun untuk set up...Sebab tu blog nie simple jer...Tapi walaupun simple...Blog Kak Yong aktif okey...Tiap tiap hari Kak Yong upkan entry untuk tatapan pembaca setia...Puiiii...Perasan macam popular sangat ler tu...Hihihihih...

Tiba-tiba Kak Yong terfikir nak letak Popular Entry Widget kat blog Kak Yong...Puas ler Kak Yong godek google...Mana tahu ada cara nak tepek kat blog ni ha...Sekali tu ternampak kat satu blog...Macam senang jer settingnya...Rupa rupanya, blogger memang dah siapkan dah widget tu kat Design...Hahahahaha...Memang ketinggalan sungguh...

Jadi Kak Yong pun godek godek la...Dan tak sampai 5 minit dah siap...

Kak Yong suka sangat sebab blog Kak Yong nie dah ada column Popular Sangat...Hihihihihi...

Blog korang dah ada lum? Kalau tak der leh la buat nanti...

8 comments:

Mar Mansor said...

sebelum ni saya ada letak tapi sekarang dah tak letak..

Lynn Hamzah said...

Mar Mansor : Owh yer ker...Kenapa tak letak dah?

lieyalatif said...

lieya pun dulu letak tapi tak letak gak sbb memberatkan blog la kak...org masuk blok kite komplen nak full view tu lembab so malas laa letak...

tapi bagus letak ni so org dtg leh tgk2 ape yg popular kat blog kite....

Lynn Hamzah said...

Lieya Latif : owh gitu ker...erm...x per...tengok perkembangan semasa...kalau ada yang complaint nanti akan ku fikirkan tindakan selanjutnya...hihihi...

AMIIZAA said...

lin, senang jugak refer kat post paling popular nak cari info:)

Ummi Abida said...

Saya pun letak juga widget ni. Dia memberatkan blog ke? Info baru ni. tq

Lynn Hamzah said...

AMIIZA : itu la tu...hihihih...

Lynn Hamzah said...

Ummi Abida : entah la...first time letak nie...dah tu ada kawan cakap memberatkan blog...kita tengok nanti yer...