October 23, 2014

My Wish List # 02

Assalamualaikum

Macam mana nie? Wish List # 01 lum dapat beli lagi tapi dah teringin nak update Wish List # 02...Hadoiiii la...Tapi peduli apa Kak Yong...Dah nama pun Wish List kan...Jadi suka ler nak tepek berapa banyak pun...Betul tak?  Hahahahahaha...

Sejak rajin masak lately nie...Kak Yong selalu jer perhatikan pinggan mangkuk kat rumah Kak Yong tu...Majoriti pinggan mangkuk yang Kak Yong gunakan setiap hari sekarang nie hadiah kahwin Kak Yong dan Mr Hubby 8 tahun yang lepas...Fuhhhh...Lama giler kan Kak Yong gunakan pinggan mangkuk tu...Seingat Kak Yong, pernah beli satu set pinggan mangkuk dulu...Koleksi Rose Splendour dari Luminarc...
 
 Pics credit to Mr Google

 Beli dengan makcik Kak Yong kat Negeri Sembilan sana...Tapi design Rose Splendour ni terlalu cantik di mata Kak Yong sehinggakan Kak Yong pun tak sampai hati nak pakai tiap hari...Masalah juga kan...Dah beli tapi tak mau pakai...Nie duk berangan masukkan dalam wish list nak beli set pinggan mangkuk lagi...Hihihihihi...Macam mano tu?

Ni Kak Yong memang teringin nak beli set yang baru...Tapi kali nie Kak Yong nak beli yang simple jer...Untuk kegunaan seharian...



Yang nie cantik kan...Set Luminarc gak nie...


Yang ni paling simple designnya...Tapi nampak modern kan...

Okey...Kak Yong masukkan dalam Wish List # 02...Mudah-mudahan dapat Kak Yong beli satu hari nanti...Target dalam tempoh 6 bulan dah boleh beli...Insyaallah...

8 comments:

lia said...

yg last, simple but modern tu menarik sgt...

Lynn Hamzah said...

lia : yer ker lia...tp yg simple memang cantik kan...

Fai CeritaCinta said...

set luminarc tu memang cantik, simple je.. fai suka set luminarc yg plain. hehe..

Lynn Hamzah said...

Fai CeritaCinta : nak kena cari juga nie...dah 2 orang recommend yang simple tu...

Kakzakie said...

Hmmm... kakak rasa belum 6 bulah wishlist ini akan tercapai. Memang menarik. Kalau dah kata perempuan kakak pun sama entah dah berapa banyak set pinggan-mangkuk tetap bila nampak nak beli dan beli dan beli lagi..

Lynn Hamzah said...

Kakzakie : hihihihi...insyaallah kak...itu ler orang pompuan kan kak...

lieyalatif said...

kak lynn ape lagiii...tuntut kat suami laaaaa adiah pregnant kali ni kak hahaahaha.... dpt set tea pun jadi laaa ekekekekeke...

lieya tgk gambar2 akak ni pun raset eringin kak...mcm cantik jeeee, mcm comel jeeeeee ekekekekeeke

Lynn Hamzah said...

Lieyalatif : ko part tuntut hadiah nie memang nombor 1...hihihihih...

insyaallah...akan dapat ku miliki juga dalam masa 6 bulan nie...