October 9, 2014

Lunch Date September # 01

Assalamualaikum

Hari tu...Dalam bulan 9 yang lepas...Mr Hubby duk ajak lunch sama...Kebetulan Kak Yong nak cari hadiah persaraan untuk Kak Rafiah di Jusco Tebrau City...Jadi sekali jalan ler lunch dengan Mr Hubby...Pusing pusing akhirnya decide gie lunch kat SR...


 Bukan selalu dapat lunch sama time hari kerja nie...Memang bertuah sungguh Kak Yong sebab Mr Hubby free tengahari tu...Dan bila lunch kat SR nie...Dapat ler Mr Hubby order fav dessert dia...

 Chocolate Lava SR...Memang terbaik...Itu komen Mr Hubby sebab Mr Hubby nie memang chocolate lover...Kalau yang sempoi sempoi rasanya dia memang tak minat...Hihihihi...

 Orange Apricot Slushie...Yang ni Kak Yong punya...Memang best...

Erm...Disebabkan gie lunch time hari kerja...Service memang cepat...Dan yang paling syok tak ramai orang...Kak Yong dan Mr Hubby feeling loving loving gitu...Hahahahaha...Mula mula memang santai jer la...Sampai jer menu utama...Hambbbeeeeekkk...Air cond pun rasa tak sejuk dah...Hahahahaha...

Mana taknya...Mr Hubby order Tam Yam Kung...Berpeluh peluh Mr Hubby makan...Cuma menu Mr Hubby nie kurang lauk la...Ada 2 ketul udang galah jer...Dah tu mee dan sayur...Hihihihi...Mr Hubby memang pemakan lauk...Jadi ada kurang di situ...


 Mujur la Kak Yong order Curry Mee...Favorite Kak Yong bila makan kat SR...Jadi segala lauk pauk kat dalam Curry Mee tu dikongsi bersama Mr Hubby...

Tengah makan duk teringat kat anak-anak plak...Hahahahaha...Macam tak tertelan plak rasanya...Sebab selalunya kalau gie makan macam nie mesti berangkut semua satu family...Nie anak-anak tak der terasa lain plak...Tak per...Nanti repeat gie makan dengan anak-anak plak...Insyaallah...

13 comments:

AMIIZAA said...

sekali sekala memang kena spentkan time utk berdua:):)

Lynn Hamzah said...

AMIIZAA : erm...setuju sangat...baru ler dapat meluahkan perasaan kan...hihihih...

safurara said...

dorg kata tomyam kung tu sedap ye.sy x pernah mkn lg.teringinyaaaa.

#KlikKlikIklanNuffnang

Azura Aziz said...

Assalam Lyn.. lama Alycia tak jenguk sini.. haah, Alycia pregnen.. awal bulan 1 nnt due.. doakan yer ;)

Lynn Hamzah said...

safurara : try arr...memang best...comfirm berpeluh...

Lynn Hamzah said...

Azura Aziz: hihihih...lebih kurang jer kita...lynn pun pregnant juga...tapi due hujung januari...

NM03 said...

tomyam kung tu!!!!




nangis!

Sue-Rya Qistina said...

kdg2 saya dgn hubby pun lunch sama2 jugak. pernah jugak amik cuti g dating berdua dgn hubby. ini adalah cara utk kita eratkan hub dgn suami..

Lynn Hamzah said...

NM03 : hahahaha...memang betul tu...

Lynn Hamzah said...

Sue-Rya Qistina : Setuju sangat...Memang kena ada masa spend berdua...Dating macam time bercinta dulu...Hihihihi...

mekchu said...

terasa ada something yg missing bila dah terbiasa keluar dgn anak.. lamanya tak dpt spend time dgn papajib.. huhu

Allene said...

hi lyn,, follow sini gak. kluar tanpa anak, mmg tak syok. biar la huru hara... jnji anak dpn mata

mami uyun said...

memang syok kalo ada masa berdua kan.. tapi kami nie dah biasa kemana sahaja angkut anak.. jdi tetap rasa tak best kalo anak takde time berdua..