October 27, 2014

Good Luck Sayang

Assalamualaikum

Hari ni dah start minggu peperiksaan Nur Qistina Farzana...Dua-dua sekolah exam minggu ni...Macam exam pertengahan tahun juga...Seperti kebiasaan, bila anak exam dah sah sah la mama dan papa risau semacam...Erm, papa mungkin kurang sket gelisahnya...Tapi mama @ Kak Yong dah tak senang hati dari awal bulan hari tu...Asal ada masa terluang jer suruh Nur Qistina Farzana buat latihan dan ulangkaji...

Serius Kak Yong cakap...Time exam ni Kak Yong memang tak boleh lebih kurang...Nampak macam mendesak sangat kan...Tapi itu la kenyataan...Kak Yong yakin korang pun mesti nak anak-anak korang lulus cemerlang dalam peperiksaan...Jangan kelentong ler kalau ibu bapa zaman sekarang ni buat tak tahu jer dengan pelajaran anak-anak...

Harapan Kak Yong dan Mr Hubby agar Nur Qistina Farzana dapat jawab semua soalan peperiksaan dengan tenang...Semoga ALLAH SWT terangkan hati Nur Qistina Farzana dan permudahkan soalan peperiksaan tu..Insyaallah Nur Qistina Farzana boleh berjaya...Yakin Boleh...

6 comments:

Azlina bt. Azis said...

chayok Qis

Lynn Hamzah said...

azlina azis : tq kak...

Allene said...

anak exam, mesti mak yang terlebih risau kan... good luck dik...

Lynn Hamzah said...

Allene : hihihih...gitu ler kekdahnya...sabar jer la...tq yer...

Aisya A. said...

good luck and all the best buat si comel tu. :)

Lynn Hamzah said...

Aisya A : terima kasih...