October 21, 2014

Birthday Treat Again @ Manhattan Fish Market

Assalamualaikum

Jumaat lepas sebenarnya birthday Pengerusi KSK LPP Johor...Jadi Kak Yong dan Kak Juriah ni plan ler birthday treat untuk Tuan Haji Samsudin ni...Just a few of us...Kitorang celebrate pada hari Khamis 16 Oktober...Awal sehari dari tarikh lahir sebenar...Disebabkan plan nie dari idea Kak Yong dan Kak Juriah maka kitorang yang choose tempat...Pilhan kitorang Manhattan Fish Market...Dekat AEON Tebrau City...5 minit jer dah sampai...Dekat sangat dengan office Kak Yong...

 Suppose less than 6 people...Tapi its okey...Asalkan leh buat Birthday Treat pun dah okey la...

 Report report...Aien n Zuraidah

 Kak Juriah, Kak Yong dan Fauziah Ahmad @ Gee...Susah senang insyaallah bersama...

 Kak Yong yang tukang order kali ni...Amek set ni...RM88.90...

 Add on Quad Delight they just caj RM10.50...Sedap sungguh...Harga sebenar RM21.50 yer...


 Set yang Kak Yong order...Kat situ staff Manhattan Fish Market bakar cheese yang kat udang tu...Memang gempak sebab first time tengok orang buat gitu...Hahahaha...Jakun sekejap Kak Yong...Set nie memang large...Untuk 4 orang...Tapi kalau yang makan semuanya kaki diet memang cukup sangat untuk 6 orang...Then kat set nie ada nasi juga...

 Then they sent Dessert ala-ala birthday cake...Dessert nie namanya Sizzling Brownie With Ice Cream...Serius cakap memang sedap...

Pekerja Manhattan Fish Market tu siap pasangkan lilin lagi...Mujur la tak nyanyi lagu birthday...

Anyway...Selamat Hari Lahir Tuan Haji Samsudin...Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...Kalau ada peluang teringin nak sambut birthday Mr Boss yang baek hati tu macam nie juga...Insyaallah leh plan time birthday Mr Boss next year...

11 comments:

Ena said...

Assalamualaikum..

Wahhhh!!
Seronokkan ramai2 makan sempena birthday

Lynn Hamzah said...

Ena : waasalaikumussalam...hihihihi...memang seronok ena makan makan macam nie...

lia said...

wahhhh meriahnyer...

Lynn Hamzah said...

lia : ni second time makan kat manhattan fish market...memang meriah...

NM03 said...

selamat hari tua tuan haji... hihihihi... jgn marah haaa

Lynn Hamzah said...

NM03 : tak marah ler niezza...dia bukan baca pun blog nie...hihihi...

Falsya said...

sedapnye sedapnyeee..

*tq follow..done follow back..;)

Lynn Hamzah said...

Falsya : hihihi...tq...keep in touch yer...

EZAN IDMA said...

Salam sis. First time sggh sini. Kite dh lama dah lalu kat restoran ni tp x try2 lagi hihi. Tp pas baca entry ni terus nak ajak husband pegi jek haha

Lynn Hamzah said...

EZAN IDMA : recommended untuk yang belum pernah pergi...memang best food kat Manhattan Fish Market nie...

LYAfrina said...

Yummmsssss
Sedapnya makan..
Untung leh tumpang mkn gak kan..