October 1, 2014

Berkursus di A Famosa Resort

Assalamualaikum

Hari nie dan esok Kak Yong kena berkursus...Actually kursus kali nie anjuran KETADBIR LPP Cawangan Negeri Johor...Setiap tahun Kak Yong dan AJK KETADBIR LPP Cawangan Negeri Johor tak pernah miss mengadakan kursus...Dan kali nie kitorang sepakat memilih negeri Melaka untuk laksanakan kursus nie...


Kak Yong first time nak berkursus kat A Famosa Resort nie...Jadi tak tahu ler tempat nie macam mana...Harap-harap segala yang dirancang berjalan lancar...

Semoga ALLAH SWT permudahkan segala urusan...Insyaallah...Ada masa Kak Yong terjah blog korang yer...Take care semua...

6 comments:

lia said...

have fun berkursus ya...

AMIIZAA said...

amin....:)

Sue-Rya Qistina said...

mudah-mudahan. amin..
seronok lah kalau berkursus kt situ, mlm2 boleh g tgk pertunjukan kt area resort tu, plus ada water world..hehehe

Aisya A. said...

boss sy kalau g outstation kt melaka mmg suka duduk situ. tp sendiri tak pergi lg jd tak tau la mcm mana. hehe

Masya said...

wahh manyka syokk dapat kursus kat a famosa tu...

Masya said...

** manyak ... syok.. typpo pulak..