September 2, 2014

Turns 33 Today

Assalamualaikum

Syukur alhamdulillah...Hari ini menjangkau setahun lagi umur Kak Yong...Macam tak percaya dah 33 tahun 2014 nie...Rasa bertuah sangat sebab Kak Yong dikelilingi insan-insan yang sangat menyayangi Kak Yong...Mr. Hubby, anak-anak, ibu bapa dan adik-adik antara yang terawal mengucapkan ucapan Selamat Hari Lahir...

Kawan-kawan di pejabat pun tak kurang hebatnya...Semalam they planned to do surprise party for me...Terkezut Kak Yong...Tapi sebenarnya memang dah boleh jangka dah surprise yang diorang nak buat tu...Hahahahaha...Sebab diorang dah terlepas cakap dalam group wassapp...Memang tak pernah celebrate awal dari tarikh sebenar birthday...

Plus dah tua kan...Dan selama nie Kak Yong yang suka duk surprisekan orang...Jadi bila semalam kawan-kawan buat surprise party, haruslah Kak Yong tersipu sipu malu...Hahahahaha...Diorang paksa Kak Yong pegang belon BR...Huhuhuhuhu...Jenuh weiii...Mujur ada Mimi anak Gee...Dia la penyelamat Kak Yong...

Kek BR yang dibawa surprise oleh Cik Nana...Sanggup plak adikku nie bercuti semata-mata nak surprise party berjaya...

  With Nana...

 Dah lama tak dapat surprise macam nie...Hati berbunga riang...Hihihihi...

 Kak Ju tersayang...Lebih dari seorang kakak...Dia la juga pengkritik, dia la juga sumber inspirasi...Love you so much sister...

Cutting cake...Cake memang sedap...Anak-anak dan Mr. Hubby pun suka...Dapat juga bagi pengasuh anak rasa sama...Berkongsi rezeki...Syukur alhamdulillah...


 
 
 Just few of us...Simple celebration but very meaningful untuk Kak Yong...Those my friends yang rapat di office...Susah senang insyaallah bersama-sama...Terima kasih ler sebab masing-masing sudi celebrate birthday Kak Yong awal sehari...Muaaaaahhhhssss...

Di usia 33 tahun nie...Kak Yong hanya inginkan kebahagian dan keredhaan ALLAH SWT...Semoga Kak Yong bahagia lalui kehidupan di muka bumi ini bersama insan-insan yang Kak Yong sayangi...Semoga ALLAH SWT permudahkan segala urusan Kak Yong di muka bumi ini...

Terima kasih buat semua yang mengucapkan ucapan Selamat Hari Lahir buat Kak Yong...Love you laaaaa...Tq so much...

P/S : Insyaallah malam nanti celebrate with Mr. Hubby dan anak-anak...Mr. Hubby suruh gie pilih hadiah sendiri...Duk terfikir fikir nak hadiah apa yer...Hihihihih...

9 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

heppi besday kak yong.moga pjg umur, dilimpahkan rezeki dan bahagia dunia akhirat.amin.. =)

Lynn Hamzah said...

khumaera ismail : tq so much...

lia said...

semoga kekal cute mcm skrng, bahagia dunia & akhirat, InsyaAllah...

rostina76 said...

happy 33 bday lynn….semoga sentiasa berbahagia

Azura Aziz said...

hepy belated birthday lyn ;)

mysha said...

Hepy belated besday kak lyn.. rasa nak sket jer cake baskin robin tu!!

Mrs Little Voice said...

Happy belated birthday kak yong yg comel

Naemah Umi said...

Happy belated besday yong...meleleh2 akk tgk kek BR tu...

Anonymous said...

Hello there I am so thrilled I found your blog,
I really found you by mistake, while I was browsing on Yahoo
for something else, Regardless I am here now and
would just like to say thanks for a marvelous post and a
all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don't have time to read it all at the minute but
I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be
back to read more, Please do keep up the great work.


Also visit my web site; Prosolution Pills