September 18, 2014

Makan Makan Lagi

Assalamualaikum

Lama tak bersiaran kan...Hehehehe...Sorry la semua...Kebetulan time cuti sekolah kan...Kak Yong amek cuti panjang sket...Apply 2 hari dapat bercuti 5 hari sebab campur weekend dan cuti Hari Malaysia...Jadi Kak Yong amek kesempatan bawa anak-anak balik kampung N9 dan berjimba dengan ahli keluarga...Nanti Kak Yong update citer yer...

Hari nie Kak Yong nak update citer tentang jamuan makan untuk petugas pemilihan Mesyuarat Agung PPNJ...Jamuan nie Cawangan Urusan Pendaftar yang lead...Penghargaan untuk petugas pemilihan yang bertugas tempoh hari...Jadi tepat kul 11.30 kitorang yang bertugas pun turun ler Cawangan Urusan Pendaftar tu...

Turun jer bawah time tu Cawangan Urusan Pendaftar sunyi sepi...Kak Yong macam pelik jer...Rupa-rupanya diorang gie beli Dominos Pizza...Padan ler sunyi sepi kat Cawangan Urusan Pendaftar...Jadi hari Khamis lepas kami semua dijamu dengan Dominos Pizza...Kak Yong ada juga belikan kuih Keria dan Karipap untuk jamuan hari tu...Sajer tambah menu yang diorang dah rancang nak beli...


 Bertingkek-tingkek Dominos Pizza...Amek ko...Makan sampai kenyang...

Amboooi Mokcik Azlina Azis...Tengok apa jer tu? Tak cukup yer menu yang ada...Hihihihi...

Mek Fauziah Ahmad duk sibuk ler amek gambar orang...Ada idea la tu nak mengenakan orang...Hihihih...

Tersengih besar Rifqah...Seronok tengok Dominos Pizza bertingkek tingkek agaknya...

Ambbbboiiiii...Dia sorang jer dah satu kotak...Terdaya ke nak menghabiskan Dominos Pizza tu...

Ucapan penghargaan oleh En Safie...Orang kuat Cawangan Urusan Pendaftar...Seronok bekerja di bawah penyeliaan dia...Sporting dan very humble person...

Yang berbaju kotak tu pun orang kuat Cawangan Urusan Pendaftar...Aszrul ni dah ada anak dara umur 13 tahun...Muda lagi dia nie...

Sambil makan sambil berceloteh...Kak Yong time tu dah surrender dah...2 slice besar dan 1 slice kecik Kak Yong telannnn...Hahahaha...

Last but not least...Untuk tatapan semua...Kak Yong nie kadang kadang nampak berisi...Kadang kadang macam tak berisi...Pelik tak? Tapi bila amek gambar dengan orang kecik molek macam Kak Mysara nie...Comfirm ler Kak Yong nampak berisi sungguh kan...Hihihihihi...

Okey la...Next entry Kak Yong update citer pasal Limau Abong dan Ikan Sungai...

6 comments:

lia said...

Wallaaaaaaa mkn besar sungguh ni...

Lynn Hamzah said...

lia : hahahaha...memang makan besar...

Zana Adieyza said...

makan besar... seronok buat jamuan kat office ni sebab sesekali dapat la release tensioin daripada buat keje yang entah bila nak habis tu kan.. hehehe..

Lynn Hamzah said...

Zana Adieyza : memang betul tu...bukan selalu buat pun...bila dah buat meriah...

lieyalatif said...

akaaakk dah tembam betul nie...dagu berlapis2 hah hahaahah tapi takpe kak, tgh berbadan dua so biar kan laaa enjoy ur pregnancy ...kang baru diet pas bersalin ehheehehehe

Lynn Hamzah said...

Lieya : Hahahaha...Memang betul kata ko...Dah berisi sungguh dah ni...Lepas ni gigih ku telan shaklee biar kurus balik...