July 14, 2014

Germany Monang Bergayo

Hahahahahaha...Padan muko Argentina...Yieeeehaaaa Germany...Berjayo juga akhirnya menjulang World Cup 2014...Seperti yang korang maklum...Kak Yong memang sokong Germany untuk final nie...Sobab Argentina penyobab Belanda kalah tempoh hari...Jadi hari nie padan muko dengan Messi dan team Argentina...

 Tahniah Mario Gotze sebab berjaya score 1 gol pada minit ke 113...



Owh padan muko gak dengan JOHARA ERA FM...Tak pasal-pasal pagi nie kena bercakap English sobab kalah...Hahahahaha...Mengekek-ngekek kitorang suami isteri golakkan Ray...Haniff kira okey lagi bila speaking London nie...Tapi Ray ke laut...Ditambah lak hari nie ada Ajak Shiro...Makin ke laut ler...Hahahahahaha...Kalau Johan ada lagi giler agaknya ek...


Jadi yang mano cuti tu leh la sambung tido...Kitorang kat Johor nie kojo...Yang mano kojo tu jom bagi tumpuan pado kojo lak...Tutup sudah buku World Cup 2014 nie yo...

4 comments:

SYANI said...

Dah agak dah Germany menang walopun saya tak minat bola..hehehe

Lynn Hamzah said...

Syani : hihihihi...this year GERMANY memang kuat...

lieyalatif said...

laki org penyokong kuat germany kak.... lieya? sori tak layan bola2 ni...tdo lagi best haahahahaha

lovesports said...

Hi, I enjoy reading your site! Is it okay to contact your through your email? Please email me back.

Thanks!

Cailyn
cailynxxx gmail.com