July 9, 2014

Brazil VS German...Apa Nak Jadi?

Hohohohohoho...Jangat terkezut Kak Yong update citer pasal bola pagi nie...Hihihihih...Pagi tadi lepas sahur duk layan tengok bola dengan Mr. Hubby...Hadoooooiii...Time tu German dan score 5 biji gol...Brazil plak 0...Pergggghhh...Giler teruk...Pasal apa la Brazil main teruk macam tu sekali...Ini separuh akhir punya game la...

Kekalahan 7 - 1 merupakan kekalahan yang teruk buat Brazil tahun ini...Apa la nasib diorang kan...Kak Yong nie bukanlah peminat sangat bola sepak nie...Tapi amek juga maklum team team yang hebat macam Brazil nie...Kalau dulu Brazil cukup gah di mata dunia tapi tahun ini...Kesiaaaannn...

Untuk penyokong tegar Brazil, nantikan 4 tahun akan datang yer...Semoga tuah Brazil di tahun 2018 nanti...

P/S : Argentina VS Belanda...Korang sokong mana? Kak Yong ikut Mr. Hubby...Sokong Belanda...Hihihihi...

No comments: