July 10, 2014

Hancur Munsah Harapan

Ok fine...Belanda tak dapat gie Final World Cup...Senang hati yer penyokong Argentina...Hohohohoho...Beria-ia saya menyokong Belanda, akhirnya Belanda kecundang juga dengan keputusan sepakan penalti 4-2...Sedih Kak Yong...

Macam pelik jer kan...Tapi World Cup kali nie Kak Yong sudi plak menengoknya...Walaupun tak mengikuti sangat daripada awal tapi bila dah peringkat semi final nie memang Kak Yong tak miss...Semalam tengok Brazil jadi lauk...Hari nie kedua-dua team bagi tentangan yang sama hebat...Kak Yong tak jemu tengok sambil gosok baju sekolah Nur Qistina Farzana...

Mr. Hubby jer yang poyo...Kata sokong Belanda tapi lepas sahur tadi dia bantai tidur balik...Habis jer masa tambahan baru dia bangun...Siap cakap...Aik...Tak gol-gol lagi ker? Hahahahahaha...Gelak besar Kak Yong pagi tadi...Apa daaaaa...

Jadi 14/7 ni jom kita berjaga pulak tengok Final World Cup..


 Final World Cup 2014, Kak Yong dah tentu la sokong Germany...Tak hingin nak sokong Argentina...Argentina punca kekalahan Belanda...Benccccciiiiii...

3 comments:

Khairul Bariah said...

jom-jom...final world cup mesti tgk punyer
saya argentina!

Lynn Hamzah said...

khairul bariah : hihihi...jom tengok...

Mimi Azirah said...

wah minat bola gak ye kak