May 29, 2014

Fokus! Fokus! Fokus!

Adoooiii la
Hari nie nak balik Rawang
Tak dak mood nak buat kerja la nie
Hihihihi
Asal nak balik rumah parents jer mesti jadi macam gini kan
Tapi kerja berlambak plak nie
Camno?

Fokus Lynn
Fokus pada kerja-kerja yang ada
Sebelum balik kul 3.30 petang nie mesti dah siapkan semua kerja
Tak boleh tidak sebab Sabtu dan Ahad nie kursus kat Bangi
Isnin baru naik kerja
Dah tu Selasa dah gerak balik ke KL
Sebab Rabu ada exam kat Universiti Malaya
 


 Haaaa
Tepek sket untuk pengetahuan korang semua
Meal Shake bukan untuk kanak-kanak jer tau
Meal Shake untuk semua peringkat umur

Harga pasaran RM113.75
Harga ahli RM91.00

Nak dapat harga ahli jom register jadi member
RM75.00 jer seumur hidup
Berbaloi sangat

No comments: