April 23, 2014

My First AidiJuma

Assalamualaikum

Dah berkurun baru la nie nak update tentang My First Aidijuma...Hahahahaha...Sabar jer la...Nak buat macam mana...Busy bebenor lately nie...Jadikan teruskan menunggu dan membaca setiap entry entry ku yer...

Sebenarnya pembelian Tudung Aidijuma nie disebabkan kawan-kawan sekolah kat group Wassapp selalu sangat duk tepek gambar dan cakap tudung nie best...Saya nie memang tak sempat ler nak membelek jenis jenis tudung yang tengah top kat pasaran nie...Fareeda, Ariani, Aidijuma...Haiiiihhh...Banyak betul brand skrg nie...

My First Aidijuma cuma berharga RM9.00 sahaja...Plus postage RM6.00 maka total semua RM15.00...Bila kirim dengan kawan nie tak kan la nak minta kawan tu payung postage fee plak...Dah ler dia dah pergi belikan maka sila la bayar yer...Tq IRMA sebab sudi belikan Aidijuma pertamaku...Hikhikhik...

Nak tengok Aidijuma saya...



Untuk percubaan yang pertama kalinya saya beli yng paling murah sekali...Baru nak try kan...Jadi bila dah try...Gini la rupanya...Hihihihihihihih...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 

Jangan marah yer...Bukan selalu tuan blog tepek gambar sendiri dalam blog nie...Hahahahaha...

Percubaan pertama mendatangkan rasa yang sangat-sangat seronok...Comfirm akan ku kirim lagi lepas nie...Kuikuikuikui...Harga pun tak ler mahal sangat...Kalau yang White Label la...Hahahahaha...Kalau yang Black Label mahal sket...Jadi buat sementara waktu nie kita layan yang White Label dulu yer...

7 comments:

IDAZS said...

Cantik! saya pun suka aidijuma :)

lia said...

owhhh ada 2 label yer... he3 mmg x tahu...

Lynn Hamzah said...

IDAZS : baru first time beli nie...dah jatuh cinta la plak...

Lynn Hamzah said...

lia : setakat ni tahu ada 2 label...white dan black...tak tahu la plak kalau ada label lain...

Nad MamaZN said...

eh eh.. sama plak entry kita pasal aj hehe

Lynn Hamzah said...

Nad : la...yer ker...hihihihi...nak terjah blog nad plak la...

Aisya A. said...

tak berkesempatan lg try tudung aidijuma. tp mmg ramai yg kata best. hehe