March 10, 2014

Kegemaran Saya Memasak

Assalamualaikum

Sejak akhir-akhir nie saya rajin bebenor post gambar-gambar makanan kat Facebook...Hihihihihi...Sebenarnya saya memang suka memasak...Salah satu sebab yang menyebabkan saya suka memasak adalah kerana Mr. Hubby dan anak-anak termasuk saya semuanya pemakan...Hihihihi...Asal cuti jer...Asal ada masa terluang jer...Mesti nak masak...Mesti nak makan...

 Ikan Keli Salai Masak Lemak Cili Api, Lala Goreng Halia, Sayur Campur dan Telur Dadar

Sambal Sotong, Sotong Masak Kunyit, Sayur Campur dan Telur Dadar
 
Sarapan pagi Spagethi Carbonara dan Nugget Ayam 

 Kurma Ayam, Sayur Campur dan Sambal Ketuk

 Roti Telur

Sosej Roll

Haaaaaa...Ini antara yang saya masak sepanjang bulan Februari lepas...Hihihihihih...Sajer jer kan tayang kat sini...

Jangan marah yer...
Muahahahahahahahahahaha...

5 comments:

D.Shahril Hakime said...

mak aiiii... rajin betoii.... kalo cik abang nye naik badan..... bukan salah dia le.... hihkihkhhik

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh..sedap2...nyum2...

Mimi Azirah said...

Sama lah sy suke memasak..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

munna said...

Sedap nampaknya semua......