February 22, 2014

School Gathering SEGAR 1998

Assalamualaikum...

Seronoknya tengok kawan-kawan SEGAR 1998 gathering petang ni kat Paparich Rawang...Bila duk jauh gini saya memang selalu tertinggal event-event macam nie...Lebih-lebih lagi bila cuti negeri Johor tak sama dengan negeri lain...Tapi walaupun tak dapat joint...

Teknologi menjadikan saya rasa saya pun berada di sana...Leh tengok gambar kawan-kawan yang joint gathering petang ni...Leh tengok video diorang...Hihihihi...Bila jumpa macam ni comfirm habis kuar semua cerita la kan...

Owhhhh...Rindunya zaman sekolah...Tapi masa tak leh putar semula kan...Saya doakan kawan-kawan saya ni bahagia bersama keluarga tercinta dan berjaya dengan karier masing-masing...Bulan 6 nanti memang kena plan cuti...Sebab nak attend wedding Edd...Insyaallah leh jumpa dengan kawan2 saya..





3 comments:

Emy Omar said...

Sesekali macam ni dapat jumpe rakan-rakan lama dan bertukar2 cerita mesti seronokkan

Lynn Hamzah said...

Emy Omar : diorang seronok la...saya x dapat joint...jauh sangat kat JB nie...

AJai Zaidie said...

Lynn buatlah gathering raya ni nak?