February 25, 2014

Kena Gie Kursus

Assalamualaikum...

First time sejak adanya Nur Qhasrina Zahra, saya kena berkursus dan bermalam di luar Johor Bahru...Agak sebak sebab hati nie hati tisu...Bila kena kursus dan bermalam walaupun cuma 1 malam saya rasa tak tentu arah...Lebih-lebih lagi Nur Qhasrina Zahra masih menyusu badan...

Bila dah ada suami dan ada anak-anak nie, macam-macam yang saya kena fikir dan buat sebelum pergi berkursus...Pagi tadi dah bangun seawal jam 4 pagi...Kemas beg baju anak-anak...Gosok siap-siap baju sekolah dan baju kerja Mr. Hubby...Susun siap-siap baju diorang semua untuk hari esok...Kesian nanti kat Mr. Hubby kelam kabut kalau dia kena buat semua tu pagi esok...Mana nak uruskan anak-anak lagi...

Saya berharap sangat semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan...Semoga ALLAH SWT lindungi saya, suami dan anak-anak serta insan-insan yang saya sayangi di mana sahaja kami berada...Insyaallah...

P/S : Saya nie selalu home sick bila berjauhan dengan suami dan anak-anak nie...Moga saya tak melalak ler malam nanti kat bilik hotel...Hihihihihihi...Buat malu jer kan nanti dengan kawan sebilik...Tapi itu lah kenyataannya...Hati saya memang hati tisu...


3 comments:

lia said...

same here... lelebih lagi anak masih menyusu badan, mmg rasa terseksa sgt kena outstation... cuma da tugas, kena gak wpon hati x rela kan...

Lynn Hamzah said...

lia : betul tu lia...kena juga pergi...harap semuanya okey la yer...

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaii..samalah jugak dengan aida..cepat sangat home sick dan agak parah jugak hati tisu aida's version..hehe..semoga Lynn tabah dan semoganya akan baik2 je..