February 26, 2014

Iklan Nuffnang Menari-Nari - Meh Kongsi Tips Sket

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah...Rezeki dengan NUFFNANG memang tak pernah putus sejak saya aktif berblogging tahun 2009...Di kala ini di tahun 2014...Ada 5 CPUV NUFFNANG yang sedang menari-nari di blog kesayangan saya nie...Syukur sangat-sangat sebab NUFFNANG menghargai setiap bait-bait kata yang saya kongsikan di blog ini...


 Meh saya share sket tips untuk dapatkan iklan NUFFNANG...
  1.  RAJINKAN diri UPDATE BLOG...Kalau boleh 2 KALI SEHARI...Tapi kalau tak sempat nak buat 2 kali dapat update 1 kali sehari pun okey juga...
  2. Dah tu RAJINKAN diri BLOGWALKING dan FOLLOW blog orang lain...Make friends with others...
  3. Lepas dah berkunjung ke blog orang...TINGGALKAN KOMEN atau JEJAK korang kat entry yang ada...
  4. Pastikan jumlah UNIQUE VISITOR korang lebih 100 orang setiap hari...
Insyaallah, kalau korang cuba buat tips yang ada ni...Boleh merasa dapat CPUV NUFFNANG menari-nari kat blog korang...

7 comments:

Tihara said...

alhamdulillah banyak ads yang menari2 tu :)

~MommyAqilMedina~ said...

TIps yang bagus sangat!thanks Lynn

gadisBunga™ said...

murah rezeki. hihihi~

just azura! said...

terima kasih atas tips! update blog 2 kali sehari banyak tu..hihi

Hot Mummy said...

thanks tips yang berguna!

Pn Liyana said...

Yup btol...sgt setuju..tp lately dh kurg nk update..hehe..kn usaha blk ni. .rajin gk jenguk blog lynn ni.tp xprnh komen....jom jenguk blog sy lak lynn..

aisya said...

alhamdulillah, murah rezeki akak. :)