January 8, 2014

Apa Yang Best kat Bayou Lagoon Park Resort?

Assalamualaikum...

Nak sambung entry semalam...Untuk yang tak tahu apa yang best kat Bayou Lagoon Park Resort...Boleh refer entry nie...Hehehehehe...

Okey...Dah tentu la yang best kat situ Water Park diorang...Best di kaca mata anak-anak yer...Untuk mak bapak ala-ala suam-suam kuku jer...Hihihihi...Tak kan la kita yang mak bapak nie beria bebenor nak mandi manda kat Water Park tu kan...Kawal-kawal ler perangai tu sket...Buat malu jer kat orang lain...

 Kat sini ada slide...Best tengok orang naik slide tu...Tapi saya memang x berani...Sebab saya x pandai berenang...Walaupun cetek saya memang x berani...Hohohohoho...Jadi x merasa ler nak try main slide tu...Nur Qistina Farzana jer yang naik...Mr. Hubby pun tak naik juga...Tak tahu ler apesal...Hahahahaha...Takut juga kot...

Mr Hubby amek gambar scene situ jer...Ada satu park lagi...Pun ada slide juga...Macam ular melingkar gitu...Hahahahaha...Yang itu Nur Qistina Farzana tak berani try...Tapi air kat belah situ suam sket...Best...



 Sempat posing budak-budak nie...Hihihihih...

Nak tengok aksi seksi?

Haaaaaaaaa....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Seksi tak saya? Budak debab nie...

Hihihihihihi...

5 comments:

NM03 said...

kat groupon selalu ada promosi hotel ni. nnt nak try pegi jugaklah.. hehehe

Lynn Hamzah said...

NM03 : yer ker...kita nak gie lagi la...best...

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..comel je kakak n si kecik ni..geram!nampak macam best kan..

Lynn Hamzah said...

mommyaqilmedina : hehehehe...memang best utk anak-anak...leh mandi-mandi...

Mimi Azirah said...

Mcm best je tmpt nih...