December 16, 2013

Wedding Azura & Fikry - Part 2

Assalamualaikum semua...

Hari ni saya nak ambil kesempatan untuk lengkapkan entry wedding adik ipar saya yang tertangguh...Hihihihih...Majlis bertandang berlangsung pada 24 November 2013...Selang 2 minggu lepas majlis di belah kami...Buat di Pusat Dakwah Senawang...Saya tak pasti apa nama sebenar...Yang tahu Pusat Dakwah jer...Hihihihi...

 Adik ipar saya sangat cun dengan outfit nie...Suka sangat tengok dia...Tinggi lak tu...

 Hari tu tak dapat nak bergambar dengan pengantin...Kali ni kita amek gambar satu family yer...


 
 Anak dara saya menjadi Flower Girl lagi...Labuh sungguh kain Mak Lang dia...Hihihihi...

 Ahli rombongan dari Felcra Lakai, Negeri Sembilan...

 Bersanding di pelamin yang cun...Zaman saya dulu x merasa bersanding pelamin gini...Canteeeeeeeekkkk...

 Mak dan Ayah merakam kenangan bersama Azura & Fikry...Puas memujuk Ayah untuk bergambar sama...

 The whole family...Syukur alhamdulillah...

 The girls with their lovely auntie and uncle...Peace yooooo...

Kasih sayang saya dunia dan akhirat...Muaaaaahhhhssss...

Saya dan keluarga mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Pengantin Baru untuk Azura & Fikry...Doa saya anda berdua kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan cepat-cepat menimang cahaya mata...

Okey...Itu sahaja entry untuk hari nie...

18 comments:

SYANI said...

Lawa pengantin.. Baju Lynn pun cantek..

Laura Kwan said...

Hello,

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers whether they are pregnant or soon to be pregnant.

You can contact me on laura@lionandlion.com if you want to see it. I have it in Malay.

Also, please note that:
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.

Best regards,
Laura Kwan

aisya said...

Tahniah buat pengantin.. cantik pengantin perempuannya tu.. :)

Lynn Hamzah said...

Syani : hihihihi...tq...

Lynn Hamzah said...

Laura : will contact soon if interested...tq so much...

Lynn Hamzah said...

Aisya : terima kasih...

Rizziela said...

cantiknyer baju gugurl

lieyalatif said...

cantik pengantin kak...moga bahagia till jannah dan mendapat zuriat yg bijak dan soleh-solehah....

kak baju akak pun cantik...nampak akak slim bile pakai baju cneggitu kak....

Cik Puan Rara said...

hmm musim kenduri.kenduri sana sini,

Jiha said...

suka tgk anak2 lynn pakai baju sama jer..

Lynn Hamzah said...

Rizziela : beli utk wedding auntie dia...i love it too...heheheh...

Lynn Hamzah said...

lieya latif : ko buat akak blushing...hahahahaha...masih belum slim lagi nie...ko lagi slim dik...

Lynn Hamzah said...

Cik Puan Rara : betul tu...sana sini kenduri...

Lynn Hamzah said...

Jiha : lynn lagi suka...hehehehe...sejak dah ada powerpuff girls nie...memang nak pakaikan baju sama jer...

mekchu said...

lynn cantik la bila pakai hijau...

~MommyAqilMedina~ said...

Cantiknya Lynn pakai hijau dan blocking dgn Purple memang sangat IN!cantik..dan pengantin perempuan pon sangat gojes dan anak2 pon nampak comel sangat pakai baju sedondon tu...

-Sharleenz- said...

wahhh baju kakak pengantin pon gojess gak haaa.... suka2 :-)

Zana Nordin said...

cantik ler baju akak
mix ngan kaler pepel tu...