December 11, 2013

Wedding Azura & Fikry - Part 1

Assalamualaikum dan Salam Ceria...Hari nie nak update tentang majlis perkahwinan adik ipar tersayang...Nor Azura dan Fikry...Adik ipar nie berkawan dengan suami dia dari zaman sekolah-sekolah dulu...

Syukur alhamdulillah majlis pernikahan berlangsung pada 9 November 2013...

 Rombongan pihak lelaki...Tersenyum je Fikry...Tapi dalam hati mesti berdebar giler...Hahahahaha...



 Dinikahkan oleh Tuan Haji Bakar, Imam Felcra Lakai...Sekali lafaz jer dah sah menjadi suami isteri...Syukur alhamdulillah...

 Salam pertama apabila bergelar suami isteri...Upacara membatalkan air sembahyang...

Disusuli dengan pemakaian seutas gelang untuk Nor Azura...

Saya dan anak-anak bersama pengantin baru...Waktu nie Nur Qhasrina Zahra tidur...Tak dapat nak amek gambar sama...


 Haaaa...My lovely Mr. Hubby dengan anak kesayangannya Nur Qaleesya Arissa...Waktu nie dah selesai majlis pernikahan...Duk melepak waktu rombongan pihak lelaki menjamu selera...

 Anak dara yang paling kecik...Nur Qhasrina Zahra...Baru bangun tidur dan nak mengempeng...Hehehehe...Sampai la ni saya masih breastfeed anak saya yang nie...Dah nak setahun dah usia si kecik nie...

Yang sorang nie memang kuat menyusu...Kesayangan papa dia...Hehehehe...

Sepanjang majlis besar belah kami keesokkan harinya...Saya langsung tak pegang kamera...Sudahnya yang ada cuma gambar team Chak Lem Pong jer...Saya dan keluarga amek gambar dengan pengantin jer...Itupun guna kamera photographer...Adoooooooiii...Sabar jer la...




Okey...Cukup takat nie untuk Part 1...Insyaallah saya akan update Part 2 secepat mungkin...Mood tengah seronok update blog nie...Hehehehehe...

Take care semua...

2 comments:

wahida said...

selamat pengantin baru kepada kedua mempelai...semoga kekal hingga jannah...amin...

Lynn Hamzah said...

wahida : tq so much...