December 24, 2013

Ke Mana Cuti Nie?

Assalamualaikum semua...

Ke mana korang hari nie? Kebetulan cuti krismas kan...Mesti ada di antara korang yang gie bersuka ria holiday dengan keluarga kan...Ada juga yang tak ke mana-mana...Just stay kat rumah jer...

Kami sekeluarga ke Bayou Lagoon Melaka...Semalam ada insan yang baik hati offer kami lepak kat Bayou Lagoon Melaka...Jadi malam tadi gerak la kami anak beranak ke Melaka...First time datang Bayou Lagoon Melaka nie...

Apa aktiviti menarik yang boleh dibuat kat sini yer? Nantikan laporan lengkap dari saya bila dah blk JB nanti...Hahaha...Dah macam wartawan pencen lak...

Okey lah...Enjoy your holiday...Take care.  ..

6 comments:

Rizziela said...

Kami ke Pangkor.. rancang nak Bayou Beach Resort..tp bilik penuh

Cho Zila said...

syioktu jalan2 tidur hotel rehatkan fikiran...

Lynn Hamzah said...

rizziela : wah...best tu...boleh snorkeling...

Lynn Hamzah said...

cho zila : erm...boleh la...tp bilik bakat bayou lagoon besar...

~MommyAqilMedina~ said...

Bestnyaa jalan-jalan..aida pon tak oernah sampai sana lagi..pernah lalu je..hihih..nanti update ye..

mysha said...

Selamat bercuti kak.. sha nih penunggu setia opis nih hehehe