December 19, 2013

Kaki Makan

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah...Gaji bulan Disember dah masuk...Dan pagi-pagi lagi saya dah uruskan semua payment yang patut dijelaskan...Tak mahu bertanguh-tangguh sebab risau terguna plak...Hihihih...

Hari ni saya nak share gambar anak kesayangan saya Nur Qaleesya Arissa...Anak saya yang kedua nie memang suka makan...Memang seronok bila tengok dia makan...Kang bila dah makan dia menyusu plak...Hihihihih...Memang sakan...Tapi jangan la dia tak sihat...Comfirm dia patah selera makan dan time tu saya dan Mr. Hubby memang la gundah gulana...

Kalau boring-boring kat rumah dan nak cari barang dapur, kitorang akan pergi AEON Taman Universiti...Bukan tak suka nak gie jalan kat AEON Bukit Indah, AEON Kulaijaya ataupun AEON Tebrau City...Jarak AEON Taman Universiti dengan rumah kitorang dekat...10 minit dah sampai jadi memang itu la pilihan utama...Plus kat AEON Taman Universiti kitorang dah familiar dengan susun atur barang...Jadi tak susah ler nak mencari barang...Jimat masa dan tenaga...Hihihihihi...

Haaaaaa...Korang tengok la Qaleesya...Kalau datang AEON Taman Universiti memang akan minta Kuew Tiaw Cantonese...In fact bukan dia jer yang suka...Saya dan Mr. Hubby serta anak-anak lain pun suka juga...Yang kat atas tu memang untuk dia...

Korang agak-agak dia habis tak makan Kuew Tiaw Cantonese tu?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haaaaaaaaa...Sket jer lagi nak habes...Dengan muka kerek lagi...Hihihihihih...Balance saya tolong kasi habessss...Tak mau membazir...Tak elok...


16 comments:

akish ali said...

hi lynn...
salam kenal...saye di pulai perdana...
dekat sgt nih...leh jumpe lg sorang blogger...
hehehehhe

=)

Rizziela said...

Senang kalau anak suka makan.. sy ni anak susah makan...lepas ambil Mealshake Shaklee baru ada perubahan..kalau tak..anak anak kurus ajer

Lynn Hamzah said...

akish ali : heheheh...memang dekat sangat tu...nanti kalau ada peluang leh la jumpa yer...keep in touch...

Lynn Hamzah said...

rizziela : anak yang nie tak yah amek meal shake dah...memang kuat makan...tp still continue dengan Omega Guard untuk brain...

Love Umi said...

peberet umi tu...shedappp...

lieyalatif said...

baguss qaleesya...pandai makan..sedap tgk badan die kak....mmg nampak suke makan...dayyan skrang susah betul nak makan...

Lynn Hamzah said...

Love Umi : hehehehehe...sedap tuuu...

Lynn Hamzah said...

lieyalatif : memang sedap lieya...akak nak gigit2 jer dia...hihihihih...

Sweetmama said...

mmg nampk berselera dia makan, xpelah selagi selera makan anak ada, biarla dia makan kan..

anak2 eija suka mkn kueytiaw jgk, tp kueytiaw tomyam..

Roha said...

salam kenal juga dari saya,done follow here..:)
wah bole tahan adik kita sorang ni yek..hampir sepinggan dia sorang habeskan..kompom sedapkan dek!! :)

mysha said...

pandai dia makan kak... rambut comey mcm dora hehehee

Lynn Hamzah said...

sweetmama : wah tahan pedas yer anak2 eija...bagus...

Lynn Hamzah said...

roha : memang sedap sebab tu habis...hihihihi...plus dia kuat makan...

Lynn Hamzah said...

mysha : yes...dia memang dora kami...hihihi...

Nora Karim said...

wah... tak pernah pulak makan kue tiaw Cantonese... tgk qaleesya mkn nampak sedap pulak...

Lily@MamaZaraZareef said...

suka tgk budak kecik yg suka makan..^_^