December 23, 2013

Graduation Day Tadika Ixora Ria 2013

Assalamualaikum dan Salam Ceria...

Apa khabar semua? Semoga korang semua sihat-sihat dan ceria selalu yer...Pagi tadi saya agak busy sedikit...Uruskan surat-surat sebab Boss masuk office last saturday...Banyak la kerja yang Boss dah pass kat saya jadi kena kasi settle semua kerja dulu...

Hari nie nak update pasal Graduation Day Tadika Ixora Ria tahun 2013 nie...Untuk pengetahuan korang semua...My lovely Nur Qistina Farzana merupakan salah seorang student yang paling lama di Ixora...Masuk since 2010 until 2013...4 year dia kat Ixora...Untuk transit 2014 nie pun still proceed kat Ixora juga...I trust Ixora so much...

Okey...Biar gambar berbicara yer...Gambar-gambar yang ada nie semua amek dari FB Tadika Ixora Ria...Credit to them...

My darling Nur Qistina Farzana...Naseb baik ada Photog yang Tadika Ixora Ria hire utk majlis nie...Dapat la gambar anak dara nie yang comey sket...Harapkan saya dan Mr. Hubby yang amek gambar memang ke lauttt la...Hihihihi...

Ni waktu nyanyian Lagu Kebangsaan...





Yang kat atas tu semua gambar Nur Qistina Farzana tengok bersiap...Suka tengok dia pakai baju kurung nie...Nampak ayu gitew...Heheheheh...First performance menari Tari Tualang Tiga...Combine with student K2 Tadika Ixora Ria Mutiara Rini dan Tadika Ixora Ria Bandar Baru Kangkar Pulai...

Second preformance menari Bollywood...Hihihihihi...Baju tu kena bayar tau...Jadikan kenangan bila dia dah besar nanti...

 With her BFF...Syahirah...

With Abil...


 Peace Yoooo...

Pandai gak posing Abil ni...Hehehehe...

This year Graduation Day buat kat Dewan Kolej Tun Fatimah, UTM...Memang selesa dewan nie...Luas dan sejuk...Ditambah lagi dengan hujan pada petang tu...Maka bertambah la dinginnya bila program malam tu...

Kalau boleh nak tepek video kat sini...Tapi video tu dalam Tab...Hohohoho...Tab plak kat rumah...Jadi nanti-nanti la share dengan korang yer...

12 comments:

~MommyAqilMedina~ said...

alahaii..comel je Qistina pakai baju kurung n punjabi tu..ayu sangat..semoga menjadi anak yang bijak ye sayang..

Lynn Hamzah said...

mommyaqilmedina : hihihihihi...tq2...insyaallah...

Prince of Noob said...

comelnya budak2 semua tu... btw done follow u dear - Noob

Lynn Hamzah said...

Prince of Noob : tq so much...

Ezal Huraiza said...

cantiknya anak papa...

aTieYusof Family said...

comellnya dia.. pkai baju hindustan tu mmg cantik..:)

Lynn Hamzah said...

ezal huraiza : tgk la saper mama dia...hahahahaha...

Lynn Hamzah said...

atieYusof Family : terima kasih...saya suka tengok dia pakai baju kurung tu...nampak manis...

lieyalatif said...

kemain comel berbaju bollywood tu kak...alahai seornok tgk show dieorg kan...lieya ni sejak miamija dah sekolah rendah dah lame tak tgk show gini...tgu dayyan masuk tadika la gamaknyer nieh...

Lynn Hamzah said...

Lieya Latif : memang enjoy tgk diorang perform...tak lama lg dayyan masuk tadika ko leh tgk dia menari yer...

Lynn Hamzah said...

Lieya Latif : memang enjoy tgk diorang perform...tak lama lg dayyan masuk tadika ko leh tgk dia menari yer...

Anonymous said...

Nak tanya tadika ixora ria mutiara rini area mne ek?