December 19, 2013

Al Fatihah

Saya masih lagi terkejut...
Sangat-sangat tak sangka...
Sahabat saya Zuhezlin Maridon baru sahaja kehilangan suami tercinta...
Beliau juga merupakan senior saya sewaktu di Sek Men Keb Seri Garing, Rawang...
Allahyarham Nizar Rani baru sahaja meninggal dunia jam 2 petang tadi...
Meninggal dunia setelah setahun menghidap Kanser Usus...


Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat dan tenang di sana...

Al Fatihah 

 

14 comments:

aTieYusof Family said...

Ya Allah! sedihnya dengar..salam Takziah buat kawan awk...moga tabah.. Al-Fatihah..
salam kenal..follow sni..

Lynn Hamzah said...

atieyusof : terima kasih...al fatihah...

eynda said...

Salam takziah ....

AJai Zaidie said...

Al fatihah

deaf-angel said...

my condolences to your friend and her love ones.
Cancer ni susah nak cakap. Allah je lebih maha mengetahui penyakit ni kalau tiba2 datang, tak kira tua muda miskin kaya.

Lynn Hamzah said...

eynda : terima kasih...

Lynn Hamzah said...

Ajai Zaidie : sedih aku...rasa ralat sebab tak dapat menziarah...tak dapat nak bersama elin...

Lynn Hamzah said...

deaf-angel : betul tu...ALLAH maha mengetahui...semoga sahabat saya tabah hadapi hidup tanpa suami di sisi...

Rizziela said...

Al Fatihah..semoga roh ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman

Lynn Hamzah said...

rizziela : al fatihah...

Masya said...

bekas kawan opis sy pun baru jer meninggaldunia minggu lps sakit kanser usus jugak, tak sangka dia pg awal.. baru jer berhenti kerja 2 tahun lps...

Nora Karim said...

innalillahi wa innailaihirojiun.... moga rohnya dicucuri rahmat Allah... buat isterinya...moga redha dan tabah dgn ujian... :(

aisya said...

salam takziah..
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di klgn org2 yg beriman..

Lily@MamaZaraZareef said...

al-fatihah buat arwah suami kawan lynn tuh..sedeynye kehilangan suami tercinta kan..T_T