November 6, 2013

Dah Lama Tak Update

Assalamualaikum dan salam ceria untuk semua...
Dah lama betul kan tuan tanah kedaung tak update blog...
2 bulan menyepikan diri...
Agak busy sket lately nie...
Duk fokus kat kerja-kerja office, kerja-kerja KSK LPP Johor dan bisnes SHAKLEE...

Bercerita tentang SHAKLEE nie...
Baru-baru nie mood nak aktif SHAKLEE macam merundum jatuh...
Rasa macam down sangat tau...
Tapi berkat kedatangan Tahun 1435 Hijrah...
Lynn nekad untuk tidak mudah putus asa...
Dan berharap sangat ada peluang dan rezeki untuk Lynn berjaya di SHAKLEE...
Lain orang lain caranya...
Dan semoga jalan yang Lynn pilih ini dipermudahkan...

Jadi untuk anda semua di luar sana...
Mohon sangat untuk follow blog terbaru Lynn...
Menggunakan nama Mr. Hubby..
Hehehehehe...
Harus ler guna nama suami kan...
Joint partner kan...
Seumur hidup tau...
Hehehehehe...

Meh semua like blog baru nie...


 Jangan lupa follow yer...
Dan untuk yang berminat nak beli supplement atau nak jana pendapatan bersama SHAKLEE...
Jangan segan silu contact Lynn atau Ezal (Mr Hubby)...
Insyaallah kami sedaya upaya membantu anda semua di luar sana...
Insyaallah...

4 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory baru je nak berjinak2 dgn amalkan shaklee ni, kalau okay, nak teruskan...heee

Lynn Hamzah said...

nory : bagus tau shaklee nie...kalau berminat nak cuba boleh ctc lynn yer...lynn bagi harga kasih sayang...hehehehe...

LadyBird said...

ramai yg ajak lady join businss ni.. tp lady x reti nk pomot.. huhuhu

Lynn Hamzah said...

ladybird : shaklee memang top product...selain terdapat banyak supplement untuk semua peringkat umur yang penting shaklee halal...kalau rasa nak joint dan jana pendapatan meh ctc saya...insyaallah dengan berkat usaha yang gigih akan peroleh usaha yang setimpal...