August 20, 2013

Dah Discharge Dah

Mownink semua...
First of all nak panjatkan rasa syukur yang amat sangat...
Petang semalam nenek kesayangan Lynn dah pun dibenarkan keluar wad...
Keadaan nenek Lynn dah makin stabil...
Dan diharapkan agar kesihatan nenek Lynn bertambah baik selepas nie...

Cuma yang Lynn risaukan sekarang nie...
Daya ingatan nenek Lynn makin worst...
Waktu dalam ward hari tu...
Boleh plak dia tanya kat kitorang...
Dia kat Balairaya mana...
Alahai...


11 comments:

ieda immi said...

alhamdulillah dah semakin baik

nenek lynn macam nenek akk , daya ingatan dah semakin kurang .. huhu nak wat canner dik .. inilah yg dikatakan dihujung senja ..:(

izzah said...

singgah syawal...

alhamdulillah nenek lyn dh discharge..moga kesihatan nenek lyn beransur pulih dn kembali sihat yek...=)

lieyalatif said...

alhamdulillah...moga nenek akak terus sihat ye kak...

Cho Zila said...

Alhamdulillah.. moga nenek Lynn sembuh sedia kala lah hendaknyer..
selamat hari raya..

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah...
semakin meningkat usia..daya ingatan pun kurang...moga semuanya berjalan baik

Lynn Hamzah said...

ieda mimi : yer ke kak...mesti lebih kurang jer usia umur nenek kita kan...

Lynn Hamzah said...

izzah : syukur alhamdulillah...

Lynn Hamzah said...

lieya latif : thnx lieya...harap gitew la...

Lynn Hamzah said...

Cho Zila : syukran...salam aidilfitri juga...

Lynn Hamzah said...

Qhaifa Nur : memang betul tu..terima kasih...

Lily@MamaZaraZareef said...

Semoga nenek lynn baik2 aje k..nway, sweetnye gmbr lynn n anak2 kat entry yg sebelum ni..:-)