April 25, 2013

Nur Qhasrina Zahra : 3 Bulan 13 hari

Hai semua...
Korang lunch apa jer tadi?
Syukur alhamdulillah Lynn tadi lunch kat kedai pak cik...
Bukan kedai pak cik Lynn tau...
Tapi kitorang yang selalu lepak situ gelarkan kedai tu kedai pak cik...

Hari nie Qhasrina dah berusia 3 bulan 13 hari...
Dan di kala usia ini Qhasrina dah pandai menyiarap (ke meniarap)...
Yang mana satu ek yang betul?
Confius sekejap...
Huhuhuhu...

So untuk penambah semangat untuk pump di sesi petang...
Lynn nak tepek gambar kesayangan Lynn nie kat sini...
Tambah pula dengan supplement yang mama amek...
Moga susu untuk Qhasrina mencurah-curah yer nak...
Insyaallah...
Semoga ALLAH SWT permudahkan semuanya...



Nak tahu supplement yang Lynn makan?
Nak tambah production susu?
Jangan segan dan malu untuk bertanya yer...
Hubungi Lynn di talian 013-7660226...
(ID SHAKLEE : 914534)


12 comments:

~MommyAida~ said...

comeinya Qhasrina ni..putih melepak sangattt..hai sayang..awk ni cute lah..hihihi

Sue-Rya Qistina said...

amboi..kemain comel lg qhasrina ni ye. putih pulak tu. bestnye lyn dah 3 anak dara :)

lia said...

alololoooo comeynyer....

Lynn Hamzah said...

mommyaida : hehehehe...betul la aida...yang nie memang putih berbanding kakak2 dia...

Lynn Hamzah said...

sue-rya qistina : dah scan belum baby yang dlm perut tu...entah2 girl kut kali nie...

Lynn Hamzah said...

lia : tq auntie...

Papa Mifz said...

comelnya dia...:)

Lynn Hamzah said...

papa mifz : terima kasih uncle...

Sweetmama said...

3 bulan dah dia, comeyynye..:)

Lynn Hamzah said...

sweetmama : sekejep jer masa berlalu kan...

Lily@MamaZaraZareef said...

ooo..nilah die puteri ketiga lynn ye..comei sgtttt...putih melepak...=)

eyndayusoff said...

Comel sangat ! :-)