February 13, 2013

First Month Check Up

Assalamualaikum dan salam ceria untuk korang semua...
Hari nie dah pun masuk hari ke 32 Lynn berpantang...
Dan hari nie juga merupakan hari untuk Baby Qhasrina gie check up sebulan...
Hasil dari check up hari nie, berat baby dah 3.7kg...
Naik 900 gram...
Dan kena injection untuk 1 bulan hari nie...

Berat mama tak turun banyak sangat la...
Kalau last time before bersalin hari tu berat cecah 79kg...
Nie berat hari nie turun ke 67kg jer...
Huhuhuhuhu...
Sadis sungguh...
Macam mana ler nak reduce berat dengan cepat yer...
Kalau boleh biar ler jadi 60kg ker...
Seronok sket...
Ni turun ke angka 67kg jer...

Ada tak tips macam mana nak reducekan berat badan dengan cepat?
Walaupun baju2 sebelum bersalin dah leh pakai tapi tak mau arrr berat sangat badan nie...
Huhuhuhuhu...

12 comments:

Papa Mifz said...

semoga berjaya mengurangkan bedat badan yer...;)

lia said...

berat sy makin naik ha3

mekchu said...

baru sebulan.. nanti dia akan kurang lagi tu.. teruskan bf baby dan kawal pemakanan.. echewahhh macam lah diri tu kurus sangat kannn

wahida said...

salam lynn...dah bersalin rupanya..nampaknya mmg tertinggal ketapi lah saya ni...huhu...

anyway, lynn dah selamat bersalin...tahniah ye dear...

take care tau...

Fazs Shaklee said...

Salam Lynn ;-)
Dok carik² info psl kinabalu pine resort ni tjumpe plak blog lynn ;-)

Dlm pantang ye ;-) masih belum terlewat nk ucapkan tahniah ye =D

Ehe...xper ada masa lg nak dapat berat ideal tu...

Jemput ke blog fazs ye dear.

Mama Adra
http://supplemensemulajadi.blogspot.com

TK

liyanadiabu said...

jom lawat blog yana

http://liyanadiabu.blogspot.com/2013/02/aneka-kudapandessertmarshmalow-untuk-di.html

Anonymous said...

Pгetty great post. I just stumbled upоn your blοg аnԁ wished
to saу that I've truly loved surfing around your weblog posts. After all I will be subscribing for your rss feed and I hope you write once more very soon!

Feel free to surf to my homepage - bad credit loans
my web site - bad credit loans

Anonymous said...

Thanκs fοr some otheг mаgnificеnt artіcle.
Where elsе could аnyonе get that tуpe of info
in such an ideal mеthοd of writing? I've a presentation next week, and I am on the look for such information.

Feel free to surf to my page :: diet

Anonymous said...

cheapest ativan ativan pills side effects - ativan 5mg side effects

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

~MommyAida~ said...

lama tak singgah sini..huhuhu..pasal berat badan tu..aida pon tak turun banyak..sadiss..sbb bile bf lapar..bile lapar makan..tu yg berat mcm tu jugak..cmner ntah nk turun..hihihi..tapi yg penting berat baby naik kan..Alhamdulillah..

Anonymous said...

buy xanax xanax 2mg bars green - mixing xanax and alcohol 2 boards